ZZP opdrachten voor Helpende en Verzorgende zorgverleners

Functie omschrijving: Helpende / verzorgende zorgverleners

Voor meerdere zorginstellingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele ZZP Helpende(Plus) en/of Verzorgende (IG) zorgverleners! De zorginstellingen bieden zowel intra- als extramurale zorg voor cliënten en hebben dan ook verschillende doelgroepen (PG, Somatiek, Revalidatie etc.). Uiteraard is het mogelijk hierin een voorkeur uit te spreken. Het betreffen zowel ochtend- als avonddiensten, met een duur tussen 3(,5) en 8(,5) uur. 
 

Functie eisen: Helpende / verzorgende zorgverleners

- Je bent in het bezit van een diploma Helpende Plus of hoger; 
- Regelmatig beschikbaar
- Flexibel ingesteld; 
- Je bent in het bezit van een recente VOG of bereid deze aan te vragen.

Als zzp zorgverlener hebben wij de volgende documenten van je nodig: 
- Inschrijving van de KvK; 
- VAR verklaring (WUO); 
- Inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- Polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces. 
 

Arbeidsvoorwaarden: Helpende / verzorgende zorgverleners

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO Gehandicaptenzorg. Uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen!

Locatie
Heel Nederland
 
 
Saskia
Contactpersoon

Saskia Drost - van Gennip
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht