Zorg-gericht - Uw bemiddelaar in de zorg


Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Dagelijks werken wij met vele enthousiaste en gemotiveerde zorgverleners en ondersteunen wij zorgorganisaties door het hele land met het inzetten van gekwalificeerde en flexibele zorgprofessionals.

Wij streven naar betere oplossingen voor onze klanten die duurzaam en effectief zijn en voldoen aan de specifieke eisen van de zorgvraag. We doorbreken bestaande traditionele patronen en stemmen de werkzaamheden af op elke unieke situatie.

 

Aangenaam!


Wij zijn Zorg-gericht, een gedreven specialist op het gebied van flexibele medewerkers binnen de zorg. We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie.

 

 

In de spotlight

Vacature: verpleegkundige ziekenhuis

Voor onze opdrachtgever in Noord-Limburg zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Wil je graag ervaring opdoen binnen verschillende afdelingen in het ziekenhuis? En vind je het fijn om de zorg te coördineren en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling ervan? Wellicht ben jij dan de persoon die we zoeken.
 
Meer informatie aanleverbonus