Vacature: Verzorgende (IG) / Verpleegkundige niveau 4

Functie omschrijving: Verzorgende (IG) / Verpleegkundige niveau 4

In regio Geertruidenberg hebben wij een leuke, nieuwe locatie mogen verwelkomen! Het betreft een organisatie met meerdere locaties, die zowel intra- als extramurale zorg aanbiedt. 
Op de locaties bevinden zich verschillende afdelingen waar je eventueel kan worden ingedeeld, denk aan Somatiek en/of PG. We zijn op dit moment op zoek naar een Verzorgende IG / Verpleegkundige 4 die flexibel inzetbaar is om losse diensten binnen het wijkteam van Geertruidenberg op te pakken.

Op dit moment gaat het om extramurale nachtdiensten, tijden zijn van 23.00-07.00 uur. In overleg met jou wordt besproken welke diensten we bij je indelen, je kunt hierbij ook een voorkeur uitspreken.
 

Functie eisen: Verzorgende (IG) / Verpleegkundige niveau 4

Wij zoeken zorgverleners die: 
- in het bezit zijn van een diploma Verzorgende IG / Verpleegkundige 4;
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel zijn; 
- klantvriendelijk, warm en hartelijk zijn,
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2017. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden: Verzorgende (IG) / Verpleegkundige niveau 4

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO VVT. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer' te klikken.Vergelijkbare vacatureVacature: Verzorgende IG met vaste aanstelling bij Zorginstelling in Tilburg

Locatie
Geertruidenberg

 
 
Saskia
Contactpersoon

Saskia Drost - van Gennip
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht