Vacature: Medewerker kinderopvang aan huis gezocht

Functie omschrijving: medewerker kinderopvang aan huis

Zorg-gericht is op zoek naar een spontane, enthousiaste medewerker met een kindgerichte achtergrond voor de kinderopvang aan huis in Rotterdam. Je zult tijdelijk werkzaam zijn bij een familie aan huis met 5 kinderen in leeftijd van 0-10 jaar, waarvan moeder een operatie ondergaat en vader werkzaam is.

Er wordt verwacht dat je de kinderen van en naar school brengt, vermaakt, helpt met de opstart van de dag en andere verzorgingstaken op je neemt. Uiteraard wordt dit in overleg met een van beide ouders gedaan.
 

Functie eisen: medewerker kinderopvang aan huis

- Je bezit diploma's voor kinderopvang (minimaal een geldig EHBO voor Kinderen) en hebt aantoonbare werkervaring met kinderen; 
- Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam / Schiedam / Capelle aan den Ijssel of omgeving; 
- Je bent beschikbaar vanaf vrijdag 16 juni, voor een periode van in ieder geval 2 weken; 
- Je hebt een dienstverlenende, klantvriendelijke instelling; 
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
- Je kunt goed plannen; 
- Je bent flexibel en betrouwbaar. 
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden: medewerker kinderopvang aan huis

Ben jij de vlotte, enthousiaste medewerker voor de kinderopvang aan huis die wij zoeken?

Solliciteer dan direct via de sollicitatie-button of bel 088-555 0900 voor meer informatie.

Locatie
Rotterdam
 
 
Saskia
Contactpersoon

Saskia Drost - van Gennip
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900 

Aanmelden zorgverlener Nieuwe vacatures Zorg-gericht