ZZP zorgopdracht: Verzorgende (IG) zorgverlener gezocht


Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Functie omschrijving voor een ZZP verzorgende (IG) zorgverlener

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele ZZP Verzorgende (IG) zorgverlener! De zorginstelling biedt voor deze opdracht intramurale zorg voor cliënten en heeft als doelgroep (PG, Kleinschalig wonen). Het betreffen zowel ochtend- als avonddiensten, uren per dienst zijn in onderling overleg te bepalen.
 

Functie eisen voor een ZZP verzorgende (IG) zorgverlener

- Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende of hoger; 
- Regelmatig beschikbaar; 
- Flexibel ingesteld;
- Je beschikt over een eigen auto en rijbewijs B; 
- Je bent in het bezit van een recente VOG of bereid deze aan te vragen. 

ZZP zorgprofessionals dienen de volgende documenten te overhandigen: 
- Inschrijving van de KvK; 
- VAR verklaring (WUO); 
- Inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- Polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 

Arbeidsvoorwaarden: ZZP Verzorgende (IG) zorgverlener

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen!

 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht