ZZP zorg opdracht: woonbegeleider gehandicaptenzorg in Tilburg

Functie omschrijving: woonbegeleider gehandicaptenzorg (ZZP/Uitzend)

Zorg-gericht is op zoek naar een woonbegeleider gehandicaptenzorg (SPW / Helpende (plus) / Verzorgende)! Op basis van jouw beschikbaarheid wordt je ingeroosterd voor losse diensten of langere tijd, alles kan in overleg. 

De doelgroep bestaat uit 2 groepen: Jong volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking en gedragsproblematiek (begeleiding) en jong volwassenen met een lichamelijke beperking (verzorging en begeleiding).

Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt je eigen werkdagen bepalen en in onderling overleg is veel mogelijk.
 

Functie eisen: woonbegeleider gehandicaptenzorg (ZZP/Uitzend)

Wat wij zoeken in een zorgverlener voor deze opdracht: 
- In het bezit van een gerelateerd diploma SPW, helpende (plus), verzorgende;
- Werkervaring in de gehandicaptezorg, zowel begeleiding als verzorging; 
- Beschikbaar in de nachten, bij voorkeur met een aansluitende ochtend of avonddienst;
- Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
- Als persoon ben je betrouwbaar, leergierig, zelfstandig en flexibel; 
- Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden: woonbegeleider gehandicaptenzorg (ZZP/Uitzend)

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO Gehandicaptenzorg. Uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen!

Locatie
Tilburg
 
 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?

 

Ramone Sengkerij Contactpersoon
Ramone Sengkerij