ZZP opdrachten voor studenten HBO Verpleegkunde

Functie omschrijving: ZZP Student HBO Verpleegkunde

Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare studenten HBO-V die ons team willen versterken als zzp zorgverlener.

Het gehele jaar hebben wij veel leuke werkplekken voor je beschikbaar, zowel intra- als extramuraal. Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt zelf kiezen uit het aantal uren dat je wil werken, je eigen werkdagen bepalen en je mag aangeven op welke afdelingen je het liefste werkt.
 

Functie eisen: ZZP Student HBO Verpleegkunde

Wij zoeken zzp studenten HBO-V die: 
- Minimaal hun 1e jaar met goed resultaat hebben afgesloten (3e en 4e jaars zijn ook meer dan welkom!); 
- woonachtig zijn in de omgeving: 's-Hertogenbosch / Tilburg / Eindhoven / Waalwijk / Oss / Breda / Gorinchem / Zaltbommel / Wijk en Aalburg / Helmond / Cuijk / Dordrecht / Nijmegen; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel zijn; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2018. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je nu al zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Arbeidsvoorwaarden: ZZP Student HBO Verpleegkunde

De uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging, kinderopvang of gehandicaptenzorg. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen of een Facebookbericht sturen.
 
 
Contactpersoon
Ramone Sengkerij

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.