ZZP opdrachten: Helpende / Helpende Plus / Verzorgende (IG)

 

Functie omschrijving: ZZP Helpende / Helpende Plus / Verzorgende(IG)

Voor meerdere zorginstellingen zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele zzp Helpende / Helpende plus / Verzorgende (IG)zorgverleners! De zorginstellingen bieden zowel intra- als extramurale zorg voor cliënten en hebben dan ook verschillende doelgroepen (PG, Somatiek, Revalidatie etc.). Uiteraard is het mogelijk hierin een voorkeur uit te spreken. Het betreffen zowel ochtend- als avonddiensten, met een duur tussen 3(,5) en 8(,5) uur. 
 

Functie eisen: ZZP Helpende / Helpende Plus / Verzorgende(IG)

- Je bent in het bezit van een diploma Helpende Plus of hoger; 
- Regelmatig beschikbaar
- Flexibel ingesteld; 
- Je bent in het bezit van een recente VOG of bereid deze aan te vragen.

ZZP'ers dienen hiernaast ook de volgende documenten te overhandigen: 
- Inschrijving van de KvK; 
- VAR verklaring (WUO); 
- Inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- Polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 

Bedrijfsprofiel Zorg-gericht

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces. 
 

Arbeidsvoorwaarden: ZZP Helpende / Helpende Plus / Verzorgende(IG)

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen!

Locatie
Heel Nederland
 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?