ZZP opdracht: Verzorgende IG zorgverlener in Vught gezocht

Functie omschrijving: ZZP Verzorgende IG zorgverlener in Vught

Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in de omgeving Vught zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zzp zorgverleners die ons team willen versterken.

Zorg-gericht is per direct op zoek naar een Verzorgende IG'er die voor 20 tot 28 uur per week om invulling te kunnen geven aan deze opdracht binnen het verzorgings- & verpleeghuis in regio Vught. Het verzorgingshuis bestaat uit twee etages (een PG en een somatische afdeling), waarop per etage circa 25 clïenten wonen. De verpleegafdeling is ingedeeld in 4 groepen van circa 8 personen. De nadruk ligt op het verzorgen en ondersteunen van de cliënten. 

Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt je eigen werkdagen bepalen en in onderling overleg is veel mogelijk.
 

Functie eisen: ZZP Verzorgende IG zorgverlener in Vught

Als zzp zorgverlener voor deze opdracht heb/ben je: 
- In het bezit zijn van een diploma Verzorgende IG; 
- Ervaring in het werken met mensen in een verzorgings- & verpleeghuis;
- Betrouwbaar, leergierig, zelfstandig en flexibel; 
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
- Woonachtig in de omgeving: Vught; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2018. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden: ZZP Verzorgende IG zorgverlener in Vught

De uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen of een Facebookbericht sturen.

Locatie
Vught
 
 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Ramone Sengkerij Contactpersoon
Ramone Sengkerij