ZZP opdracht: Verzorgende (IG) voor thuiszorgroutes in Oosterhout

Functie omschrijving van een ZZP verzorgende (IG) voor thuiszorgroutes:

Voor een zorginstelling in de regio Oosterhout zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele ZZP Verzorgende (IG) zorgverlener! De zorginstelling biedt voor deze opdracht extramurale zorg voor cliënten aan huis. Het betreffen zowel ochtend- als avonddiensten. (7.00-12.30 en 18.00-23.00 uur) Diensttijden kunnen afwijkend zijn.
 

Functie eisen van een ZZP verzorgende (IG) voor thuiszorgroutes:

- Nog regelmatig beschikbaar vanaf november; 
- Flexibel ingesteld;
- Je beschikt over een eigen auto en rijbewijs B; 
- Je bent in het bezit van een recente VOG of bereid deze aan te vragen. 

Daarnaast dienen ZZP zorgverleners ook de volgende documenten te overhandigen: 
- Inschrijving van de KvK; 
- VAR verklaring (WUO); 
- Inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- Polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen!

Locatie
Oosterhout
 
 
Contactpersoon
Ramone Sengkerij

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.