ZZP opdracht: Verpleegkundige gezocht - 24 uur per week - Breda

Functie omschrijving van de ZZP Verpleegkundige

Wij hebben een toffe opdracht in de regio van Breda open staan! Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zzp zorgverleners die ons team willen versterken.

Zorg-gericht is per direct op zoek naar Verpleegkundige voor 24 uur per week. Het gaat om intramurale diensten overdag en in de avond op een somatische afdeling. 

Word jij hier al enthousiast van? Dan horen wij natuurlijk graag van je!
Mocht je minder beschikbaarheid hebben reageer dan alsnog op de opdracht, wij zijn flexibele planners en kijken vanuit jouw beschikbaarheid hoe we jou in kunnen plannen! 

Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt zelf kiezen uit het aantal uren dat je wil werken, je eigen werkdagen bepalen en je mag aangeven op welke afdelingen je het liefste werkt.
 

Functie eisen van de ZZP Verpleegkundige

Wij zoeken een zzp zorgverlener die: 
- in het bezit is van een diploma Verpleegkundige; 
- woonachtig is in de omgeving: Breda/Tilburg/Waalwijk; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel is; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging, kinderopvang en gehandicaptenzorg. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden van een ZZP Verpleegkundige

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO VVT. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen of een Facebookbericht sturen.

Locatie
Regio Breda
 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.