ZZP opdracht: Verpleegkundig adviesmedewerker in Rotterdam

Onze opdrachtgever is een leverancier van zowel medische producten als diensten op het gebied van beademingshulpmiddelen. Aandacht voor nazorg en service staan hoog in het vaandel, ze staan 24/7 klaar voor klanten om een advies te verzorgen of particulieren te ondersteunen. Zorgverleners maken het verschil door de kennis die zij meedragen vanuit het werkveld om zo een hoge mate van kwaliteit te kunnen garanderen.
 

Functie omschrijving: ZZP Verpleegkundig adviesmedewerker

Voor onze klant in regio Rotterdam zijn we op zoek naar zzp'ers met een zorg-gerelateerde achtergrond die zowel een uitvoerende als adviserende functie willen aannemen. In deze functie sta je nog steeds aan het bed, maar dan nèt even op een andere manier. Je informeert cliënten over de betreffende problematiek, geeft toelichting over de benodigde apparatuur en biedt maatwerk en controles aan. Het werkveld bevindt zich voornamelijk in de wijk bij cliënten thuis die je bezoekt volgens een geplande route, bij uitbreiding van de werkzaamheden breng je eventueel een bezoek aan cliënten in het ziekenhuis tijdens het spreekuur. Het niveau dat voor deze functie gevraagd wordt is Verpleegkundige niveau 4 en/of 5.

Je wordt 8 uur per week vast ingepland en daarnaast wordt verwacht dat je flexibel inzetbaar bent voor extra oproepen. De werkdagen zijn van dinsdag tot en met vrijdag, afhankelijk van de uren die je wordt ingeroosterd. Er wordt een maandplanning gemaakt waarin de route wordt vastgesteld, deze is altijd minimaal 1 week vooraf bekend.
 

Functie eisen: ZZP Verpleegkundig adviesmedewerker

In deze functie kijken we uit naar een ervaren zzp Verpleegkundige (niveau 4 en/of 5) die zijn/haar kennis uit het werkveld van de zorg kan toepassen in deze adviserende rol. Je zult geen lichamelijke zorg aan het bed uitvoeren maar hebt nog wel een sterke affiniteit met de zorg-wereld.

Als nieuwe collega ben jij:
- 8 vaste uren per week inplanbaar, daarnaast flexibel inzetbaar;
- Beschikbaar tussen dinsdag en vrijdag;
- Communicatief sterk, klant- en servicegericht;
- Fysiek fit i.v.m. het werken met zware apparatuur

En verder...
- Je bent minimaal in het bezit van een MBO4 Verpleegkundige diploma, of hoger;
- Beschik je over een rijbewijs B;
- Je bent woonachtig in regio Rotterdam;
- Beschik je over een collegiale houding richting collega's
 

Arbeidsvoorwaarden: ZZP Verpleegkundig adviesmedewerker

Tarieven voor ZZP'ers worden in onderling overleg besproken.

Locatie
Rotterdam
 
 
Saskia
Contactpersoon

Saskia Drost - van Gennip
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.