ZZP opdracht: SPW'er / Woonbegeleider gehandicaptenzorg in Venlo

Functie omschrijving: ZZP Begeleider gehandicaptenzorg

Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in de omgeving Venlo zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zzp zorgverleners die ons team willen versterken.

Zorg-gericht is per direct op zoek naar een SPW'er (gehandicaptenzorg)/ Woonbegeleider/ Helpende plus/ Verzorgende voor 20 tot 24 uur per week. Het gaat om clïenten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking, probleemgedrag en autisme in een woonvoorziening regio Venlo. De nadruk ligt op het begeleiden, verzorgen en ondersteunen van de cliënten, waarbij een grote mate van voorspelbaarheid geboden moet kunnen worden. Ieders persoonlijke zorgvragen staan centraal. Agressie kan voorkomen. Het begeleiden van deze cliënten vraag dan ook om specifieke competenties.

Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt je eigen werkdagen bepalen en in onderling overleg is veel mogelijk.
 

Functie eisen: ZZP Begeleider gehandicaptenzorg

Als zzp zorgverlener voor deze opdracht heb/ben je: 
- In het bezit zijn van een diploma SPW(gehandicaptenzorg)/ Helpende plus/ Verzorgende (IG)/ Ziekenverzorgende; 
- Ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking; je hebt kennis van autisme en het liefst ervaring in het werken met clïenten met moeilijk verstaandbaar gedrag;
- Stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
- Betrouwbaar, leergierig, zelfstandig en flexibel; 
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
- Woonachtig in de omgeving: Venlo/ Horst; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden: ZZP Begeleider gehandicaptenzorg

De uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen of een Facebookbericht sturen.

Locatie
Venlo
 
 
Saskia
Contactpersoon

Saskia Drost - van Gennip
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.