Werken als ZZP-er in de zorg in Eindhoven

Ben jij als zorgverlener op zoek naar zzp zorgopdrachten of zoek je een bemiddelingsbureau in de zorg in de omgeving van Eindhoven / Helmond waar je op een persoonlijke manier mee kunt samenwerken en die de coördinatie van werkzaamheden voor jou regelt? Dan komen we graag met jou in contact! Goed om te weten: jij hebt de regie over je eigen tarief.

Wij bemiddelen honderden zorgverleners door het hele land in de zorg, of het nu gaat om zorgverlening in de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg of in de thuiszorg wij bieden tal van diensten en mogelijkheden waarbij we kijken naar jouw unieke kennis, ervaring en natuurlijk interesses en ambities. 

Werken via Zorg-gericht betekent ook dat je zelf de regie in handen hebt over je agenda. Jij bepaalt wanneer je werkt, wanneer je vrij wilt zijn, maar ook waar je werkt. Dit zorgt voor rust en geeft een vertrouwd gevoel zodat jij als zorgverlener kunt richten op het allerbelangrijkste: het leveren van goede en kwalitatieve zorg! Alle andere taken daaromheen nemen wij zo veel mogelijk voor je weg. Wij zijn op zoek naar zorgpersoneel, dus wil jij werken in de zorg in Eindhoven dan komen wij graag in contact met jou. Je kan je eenvoudig aanmelden via onderstaande knop.

Wil je meer over ons weten of samen de mogelijkheden bespreken die wij kunnen bieden neem dan contact met ons op.

 

 
Contactpersoon

Saskia Drost- van Gennip

Aanmelden zorgverlener