Helpende en Verzorgende (IG) zorgverleners gezocht in Tilburg

Functie omschrijving: Helpende of Verzorgende (IG)

Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in de omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken.

Zorg-gericht is voor de lente en zomer van 2018 op zoek naar Helpende & Verzorgende (IG) voor 8 / 16 / 24 / 32 of 36 uur per week in de periode mei tot en met september. We hebben verschillende opdrachten open staan dus na goed overleg met jou zal je pas voorgesteld worden.

Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt zelf kiezen uit het aantal uren dat je wil werken, je eigen werkdagen bepalen en je mag aangeven op welke afdelingen je het liefste werkt.
 

Functie eisen: Helpende of Verzorgende (IG)

Wij zoeken zorgverleners die: 
- in het bezit zijn van een diploma Helpende (plus) / Verzorgende (IG) of Ziekenverzorgende; 
- woonachtig in de omgeving: Tilburg / Oisterwijk / Oosterhout / Baarle-Nassau / Waalwijk / Drunen / Loon op Zand / Hilvarenbeek / Moergestel; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel zijn; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben; 
- beschikken over een eigen auto en rijbewijs B; 
- beschikken over een Nederlands Paspoort/ID-kaart/Verblijfsvergunning (avt); 
- de Nederlandse taal goed beheersen. 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2018. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Arbeidsvoorwaarden: Helpende of Verzorgende (IG)

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen!
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging, gehandicaptenzorg of kinderopvang.

Locatie
Tilburg
 
 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht

 

Ramone Sengkerij Contactpersoon
Ramone Sengkerij