Werken als ZZP'er in de zorg, is dat iets voor mij?

Veel zorgverleners hebben al wel eens nagedacht over het ondernemerschap, maar hebben nooit de stap durven zetten vanwege verschillende redenen zoals bijvoorbeeld de ‘administratieve rompslomp’. Maar is dat nu ook echt het geval, of is het gewoon eng en spannend om alle ‘zekerheden’ van een vaste baan op te zeggen? 
Voor de twijfelaars en geïnteresseerden hebben wij een stappenplan gemaakt hoe je gemakkelijk ZZP’er kunt worden. Wie weet kunnen wij je nu wel overtuigen? 

Voordat je je gaat inschrijven als ondernemer (ZZP’er) is het wel belangrijk dat je al een tijdje ervaring hebt in je huidige functie. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of je beroep goed in de markt ligt en je er voldoende geld mee kunt verdienen. Ben je Helpende (plus), Verzorgende (AG of IG), woonbegeleider of Verpleegkundige (niveau 4 of 5) en wil je werken als ZZP'er in de zorg dan kun je in ieder geval altijd bij ons terecht voor ZZP zorg opdrachten en diensten. Met een goede en flexibele inzet en de juiste kwaliteiten beperk je zelf de risico’s en kun je vaak overal ingepland worden. 
 
Naar aanleiding van de kennismaking en jouw dossier ontvang je van ons een bemiddelingsovereenkomst waarin de gemaakte afspraken vermeld staan. Zodra je deze ondertekend hebt zullen we je zo snel mogelijk voorzien van leuke, passende opdrachten en diensten.

Meer over werken als ZZP'er in de zorg.

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.