Wat is het uurtarief van een helpende (plus) zorgverlener? ZZP'er in de zorg

Als zelfstandig ondernemer heb je zeggenschap over jouw eigen tarief en voorwaarden. Daarnaast bepaal je zelf wanneer je beschikbaar bent, hoe jouw rooster er uit komt te zien en binnen welke regio je wilt werken;
Goed om te weten; Zorg-gericht rekent geen bemiddelingskosten door aan ZZP'ers;
 

Wil jij ZZP'er in de zorg worden? Volg dan dit stappenplan!

Veel zorgverleners hebben al wel eens nagedacht over het ondernemerschap, maar hebben nooit de stap durven zetten vanwege verschillende redenen zoals bijvoorbeeld de ‘administratieve rompslomp’. Maar is dat nu ook echt het geval, of is het gewoon eng en spannend om alle ‘zekerheden’ van een vaste baan op te zeggen? 

Voor de twijfelaars en geïnteresseerden hebben wij een stappenplan gemaakt hoe je gemakkelijk ZZP’er kunt worden. Wie weet kunnen wij je nu wel overtuigen deze stap te zetten? 

Voordat je je gaat inschrijven als ZZP helpende (plus) zorgverlener is het wel belangrijk dat je al een tijdje ervaring hebt in je huidige functie. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of je beroep goed in de markt ligt en je er voldoende geld mee kunt verdienen. Ben je Helpende (plus), Verzorgende (AG of IG), woonbegeleider of Verpleegkundige (niveau 4 of 5) en wil je werken als ZZP'er in de zorg dan kun je in ieder geval altijd bij ons terecht voor ZZP zorg opdrachten en diensten. Met een goede en flexibele inzet en de juiste kwaliteiten beperk je zelf de risico’s en kun je vaak overal ingepland worden. 

Stap 1: Inschrijven KvK als ZZP'er in de zorg 
Stap 2: Verzekeringen voor ZZP'ers in de zorg
Stap 3: ZZP zorgbemiddelingsbureau: Zorg-gericht 
Stap 4: Werken als ZZP'er in de zorg
Stap 5: Facturen maken als ZZP'er in de zorg

Wil jij met ons de samenwerking aan gaan, meld je dan via onderstaande knop aan. 

 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht