Sollicitatieprocedure

Is er een vacature waarop u graag wilt solliciteren of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Zorg-gericht u kan bieden? Dan kunt u een sollicitatie voorzien van CV en motivatie sturen naar info@zorg-gericht.nl.

Als wij uw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging van ontvangst.

Open sollicitatie in de zorg
Betreft het een open sollicitatie dan neemt, bij voldoende overeenkomsten en mogelijkheden, één van onze recruiters contact met u op. Indien u binnen 2 weken niet wordt gebeld, dan hebben wij niet meteen mogelijkheden voor u en houden wij uw gegevens in ons bestand.
 
Solliciteren op een openstaande vacature in de zorg
Betreft het een sollicitatie naar aanleiding van een vacature dan wordt er, afhankelijk van het tijdstermijn, binnen enkel dagen contact met u opgenomen. Zien wij op basis van uw sollicitatie mogelijkheden binnen Zorg-gericht, dan zullen wij een kennismakingsgesprek met u plannen om te beoordelen of uw achtergrond aansluit bij onze (openstaande) opdrachten en/of vacatures. Is dit het geval dan gaan we samen aan de slag. Afhankelijk van de opdracht neemt onze sollicitatieprocedure maximaal 2 weken in beslag.

Privacy
We gaan vertrouwelijk om met gegevens. De verwerking van persoonsgegevens ten behoeve van de sollicitatieprocedure gebeurt met inachtneming van de bepalingen van het Privacyreglement.

Wij kijken uit naar een samenwerking en horen graag van u!
 


 ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht