Sollicitatieprocedure


Is er een vacature waarop jij graag wilt solliciteren of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Zorg-gericht jou kan bieden? Dan kun je een sollicitatie voorzien van CV en een motivatie sturen naar info@zorg-gericht.nl. Als wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging van ontvangst.

Open sollicitatie in de zorg
Betreft het een open sollicitatie dan neemt, bij voldoende overeenkomsten en mogelijkheden, één van onze recruiters contact met je op. Indien u binnen 2 weken niet wordt gebeld, dan hebben wij niet meteen mogelijkheden voor jou en houden wij uw gegevens in ons bestand.
 
Solliciteren op een openstaande vacature in de zorg
Betreft het een sollicitatie naar aanleiding van een vacature dan wordt er, afhankelijk van het tijdstermijn, binnen enkel dagen contact met jou opgenomen. Zien wij op basis van jouw sollicitatie mogelijkheden binnen Zorg-gericht, dan zullen wij een kennismakingsgesprek met jou plannen om te beoordelen of jouw achtergrond aansluit bij onze (openstaande) opdrachten en/of vacatures. Is dit het geval dan gaan we samen aan de slag. Afhankelijk van de opdracht neemt onze sollicitatieprocedure maximaal 2 weken in beslag.

Privacy
We gaan vertrouwelijk om met gegevens. De verwerking van persoonsgegevens ten behoeve van de sollicitatieprocedure gebeurt met inachtneming van de bepalingen van het Privacyreglement.

 

 
 

 

Meer informatie? Neem contact op met Margot.

Margot Titulaer Zorg-gericht
 
 
Margot Titulaer
088 - 5550900

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Volg ons via Social Media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram