Relatiemanager Zorg bij Zorg-gericht in Waalwijk

Welke uitdaging hebben we voor jou?
Als Relatiemanager Zorg ga je aan de slag om van onze klanten trouwe ambassadeurs te maken. We hebben de afgelopen jaren veel contacten weten te leggen binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg. Als Relatiebeheerder ga je deze contacten versterken of (opnieuw) aanhalen. De zorgmarkt is momenteel in beweging. De tekorten aan zorgprofessionals zorgen ervoor dat er anders en efficiënter naar inhuur van medewerkers moet worden gekeken. Hoe kunnen we anders en beter samenwerken zodat we win-win-win situaties kunnen creëren voor zorginstellingen, zorgprofessionals en voor Zorg-gericht. De komende jaren zullen ontwikkelingen binnen de branche ervoor zorgen dat er anders gebruik gemaakt dient te worden van de inzet van flexkrachten. In jouw job ga je met al deze ontwikkelingen aan de slag en samen met klanten kijken hoe het beste invulling gegeven kan worden aan deze ontwikkelingen. Natuurlijk houdt je hier de gewenste doelstellingen en resultaten voor ogen zodat we als gedegen partner succesvol onze klanten en zorgprofessionals kunnen bedienen.

Met je persoonlijke benadering weet je potentiële klanten te overtuigen van onze dienstverlening. Je bouwt mee aan een sterk netwerk en zorgt voor tevreden nieuwe klanten. Uiteraard sta je er niet alleen voor en heb je een heel team dat elke dag werkt aan een “nog” betere en kwalitatieve dienstverlening en jullie worden elkaars verlengstuk. 


Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een gedreven, ambitieus persoon die mee wil bouwen aan de groei van Zorg-gericht. Je haalt je drive uit het verbeteren en versterken van relaties die ervoor zorgen dat we onze activiteiten kunnen uitbreiden en we een (nog) betere sparringpartner worden. Je staat achter een kwalitatieve dienstverlening en denkt continue mee hoe onze dienstverlening verbeterd kan worden waarbij je doelen en resultaten niet uit het oog verliest. Je hebt ervaring om op managementniveau gesprekspartner te zijn en weet belangen en behoeftes binnen organisaties goed in te schatten en hierop te acteren.

Om samen met ons een succes van deze functie te maken, beschik je over de nodige kennis en ervaring op het gebied van relatie- en accountmanagement. Daarnaast heb je van nature een proactieve houding en kan je naast werken in teamverband ook goed zelfstandig uit de voeten. Je drive ligt in het boeken van resultaten en je weet dat je dit niet alleen doet maar samen met het team. Voor deze functie ben je 28-36 uur per week beschikbaar. Wat bieden wij jou?
Binnen deze functie krijg je de vrijheid om zelf invulling te geven aan het werk en de indeling van jouw agenda. Je kent en neemt jouw verantwoordelijkheid en kunt hierdoor zorgen voor een goede werk-prive balans. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en je hebt zelf invloed op jouw werktijden. We hoeven jou namelijk niet te vertellen hoe je met relaties omgaat en hoe je hier mee bezig dient te zijn!

Je komt te werken in een informeel, ondernemend en betrokken team. We zijn gedreven en zetten graag resultaten neer. Bovendien zijn we collegiaal en dat verwachten we ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kan meedenken en kan meegroeien. 

Waar kom je te werken?
Je standplaats betreft Waalwijk en je gaat aan de slag bij Zorg-gericht. Dit label maakt onderdeel uit van de Bakker & Bosch Group samen met Bakker & Bosch HR Diensten en Vastgoed-Talent. Binnen de Group staan de ambities van mensen centraal. Dagelijks werken we met een gemotiveerd team van 28 collega’s aan het uitbouwen van de Group en hebben op deze manier alle expertise in huis. Korte lijnen, lekker doorpakken en met plezier naar je werk gaan. Dat streven wij als Group na en tot op heden gaat dat best lekker!
Wil je meer weten over de Group, bekijk dan eens de website www.weetwatwerkt.nl 

Team Bakker & Bosch Group

Salaris
Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Natuurlijk zouden we hier graag een indicatie willen geven maar we willen voorkomen iemand uit te sluiten. Wij geloven namelijk in personen met ambities en/of kwalificaties.

Bij ons bouw je pensioen op bij Brand New Day en heb je recht op 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast hebben wij een teambonusregeling die per kwartaal wordt bekeken, want resultaten behalen doe je niet alleen. Dit doe je samen! 

Uren
Wat past bij jouw situatie. Wij vinden het prettig als iemand minimaal voor 24 uur beschikbaar is, maar zoek jij meer uren dan is dit geen enkel probleem. 

Kortom, allemaal bespreekbaar!

Locatie
Waalwijk

 
 
Marloes Schouten Contactpersoon

Marloes Schouten
info@zorg-gericht.nl
088-555 0900

Collega Ramone


''Sinds medio 2018 ben ik werkzaam bij Zorg-gericht. Met veel plezier vervul ik de functie van teamleider planning en recruitment. Samen met het team planners en recruiters voorzien we zorginstellingen aan gekwalificeerde en gemotiveerde zorgprofessionals. Wij zijn van korte lijnen, een persoonlijke aanpak en high service. Ik word er enorm blij van om een steentje bij te dragen aan de tekorten in de zorg. Wij zijn een Brabants bedrijf en dat voel je in alles. Zorg-gericht bestaat uit een jong team aan vlotte, frisse typische Bourgondiërs en levensgenieters met oog voor de mens. Ik hoop nog lange tijd voor dit fijne bedrijf te mogen werken, waar commercie en maatschappelijk belang met elkaar verweven zijn. Liefs Ramone''

Collega Romy


 
''Als planner/recruiter bij Zorg-gericht is geen dag hetzelfde. De combinatie van het plannen van zorgverleners bij verschillende instellingen, het persoonlijk contact met onze zorgverleners maar ook het werven en intakes houden maakt het werk zo leuk en uitdagend. Daarbij komt ook nog dat er een hele fijne werksfeer is. Het is erg makkelijk schakelen met je collega's en er wordt veel gelachen op de werkvloer.''