Aanleverbonus

Zorg-gericht weet als geen ander dat ZZP'ers en flexibele krachten in de zorg vaak veel kilometers afleggen om zorginstellingen, thuiszorgorganisaties of particuliere clienten te helpen bij het invullen van diensten. Daarom heeft Zorg-gericht een unieke actie bedacht om wat terug te kunnen doen!

Tankpasactie Zorg-gericht

Vertel over ons!

Wij hopen dat je met veel plezier via Zorg-gericht werkzaam bent en dat ook graag deelt met collega-zorgverleners. Hoe leuk zou het zijn om met deze collega's of bekenden samen te kunnen werken bij Zorg-gericht?! Jouw enthousiasme is ons erg veel waard en daarom willen we daar graag iets tegenover stellen.

Voor elke zorgverlener (ZZP'er of loondienst) die jij aan ons voorstelt en voor ons gaat werken* ontvangen zowel jij als je nieuwe collega een tankpas t.w.v. € 50,-.

* De beloning volgt direct zodra jouw collega 250 uur via Zorg-gericht heeft gewerkt en hij/zij nog niet bekend is bij Zorg-gericht.

Ken jij een goede zorgverlener die je wilt helpen aan nieuwe opdrachten of kennis wil laten maken met het flexibel werken? Laat het ons weten en houdt er zelf ook wat leuks aan over!

Je kan reageren via onderstaande knop. Vermeld hierin jouw naam en telefoonnummer en de contactgegevens van de nieuwe zorgverlener.

 

(Actie loopt tot en met 31/12/2018)ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht