Woonbegeleider, Verzorgende (IG) of Helpende (plus) gezocht in Bergen op Zoom


Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging, kinderopvang en gehandicaptenzorg. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Functie omschrijving: Zorgverlener gehandicaptenzorg

Voor onze opdrachtgever in omgeving Bergen op Zoom zoeken wij per direct een Woonbegeleider, Verzorgende IG of Helpende plus voor 16-32 uur per week (aantal uren in overleg te bepalen). Onze opdrachtgever is een zorgorganisatie gespecialiseerd in de gehandicaptenzorg voor jong en oud. Als zorgverlener mag je hier aan de slag in verschillende divisies binnen deze organisatie. Je zal werkzaam zijn als begeleider maar tevens ook de verzorging op bepaalde afdelingen op je nemen. De verschillende doelgroepen en divisies geven je een breed werkaanbod.
 

Functie eisen: Zorgverlener gehandicaptenzorg

- Je bent in het bezit van een diploma SPW 3/4, MMZ3/4 Helpende plus of Verzorgende (AG of IG); 
- Ervaring met actieve en passieve liften; 
- Ervaring met ADL/Verzorging
- Woonachtig in omgeving Breda/Tilburg/Roosendaal/Oosterhout;
- Je bent in het bezit van een recente VOG of bereid deze aan te vragen. 

ZZP'ers dienen hiernaast ook de volgende documenten te overhandigen: 
- Inschrijving van de KvK; 
- Inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- Polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 

Arbeidsvoorwaarden: Zorgverlener gehandicaptenzorg

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO Gehandicaptenzorg. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteren' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen via 088-5550900.


Locatie
Bergen op Zoom
 
 
Saskia
Contactpersoon

Saskia Drost - van Gennip
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht