Werken als Verzorgende(IG) in Den Bosch | ZZP, vast of uitzend

Functie omschrijving van de Verzorgende (IG)

Zorg-gericht heeft heel veel mooie opdrachten en vacatures open staan voor Verzorgende (IG) zorgverleners in de regio van Den Bosch! Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare Verzorgende (IG) zorgverleners die ons team willen versterken.

Momenteel hebben we naast vacatures ook openstaande opdrachten in regio Den Bosch bij verzorgings- en verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, kleinschalige woonlocaties, thuiszorgorganisaties, revalidatiecentra en hospices.

Bij Zorg-gericht sta jij als zorgverlener centraal. Na een kennismakingsgesprek komen jouw mogelijkheden en wensen naar boven en op basis daarvan gaan wij voor jou aan het werk! Je bepaalt zelf of je een flexibele baan wilt, als ZZP’er bemiddelt wilt worden of in vast dienstverband wilt treden. Daarnaast bepaal je ook op welke dagen en dagdelen je wilt werken, of je liever een langdurige opdracht hebt of juist het liefste losse diensten aanneemt en welke locaties en afdelingen de beste match voor jou zijn.
 

Functie eisen van de Verzorgende (IG)

Wij zoeken een zorgverlener die: 
- in het bezit is van het diploma Verzorgende (IG); 
- woonachtig is in de omgeving: Den Bosch/Tilburg/Waalwijk; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel is; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag van 2018 nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
  

Over Zorg-gericht

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Dagelijks werken wij met vele enthousiaste en gemotiveerde zorgverleners en ondersteunen wij zorgorganisaties door het hele land met het inzetten van gekwalificeerde en flexibele zorgprofessionals.
Wij streven naar betere oplossingen voor onze klanten die duurzaam en effectief zijn en voldoen aan de specifieke eisen van de zorgvraag. We doorbreken bestaande traditionele patronen en stemmen de werkzaamheden af op elke unieke situatie.

Wij werken voor: 
• Verzorgings- en verpleeghuizen;
• Woonzorgcentra voor (enkel/meervoudig)gehandicapten;
• Kleinschalige woonlocaties;
• Thuiszorgorganisaties;
• Revalidatiecentra;
• Hospices.
 

Arbeidsvoorwaarden van de Verzorgende (IG)

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO. Uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt eenvoudig reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. Het invullen van het sollicitatieformulier is binnen 20 seconden geregeld.

Locatie
Regio Den Bosch
 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?