Werken als Verzorgende IG in Boxtel | Thuiszorg | ZZP / Uitzend


Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Functie omschrijving: Thuiszorg verzorgende (IG)  

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Boxtel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverlener die ons team wil versterken.

Zorg-gericht is per direct op zoek naar een Verzorgende IG of Verpleegkundige 4 voor 18-24 uur per week. Het gaat om thuiszorgroutes, ochtend / middag en avonddiensten in overleg in te plannen.

 

Functie eisen van de verzorgende (IG) zorgverlener

Wij zoeken zorgverleners die: 
- in het bezit zijn van een diploma Verzorgende (IG), Ziekenverzorgende of Verpleegkundige; 
- woonachtig in de omgeving: Den Bosch, Eindhoven, Boxtel; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel zijn; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2018. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Arbeidsvoorwaarden van de verzorgende (IG) zorgverlener

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen!

Locatie
Boxtel
 
 
Cindy Disco Contactpersoon
Cindy Disco

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht