Werken als verpleegkundige in Dordrecht | Vast, ZZP of Uitzend

Zorg-gericht heeft heel veel mooie opdrachten en banen open staan! Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare Verpleegkundige die ons huidige team willen versterken.

Werken als ZZP verpleegkundige
Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in de omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken.

Zorg-gericht is op zoek naar Verpleegkundigen voor 8 / 16 / 24 / 32 of 36 uur per week. We hebben verschillende opdrachten open staan dus na goed overleg met jou zal je pas voorgesteld worden.

Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt zelf kiezen uit het aantal uren dat je wil werken, je eigen werkdagen bepalen en je mag aangeven op welke afdelingen je het liefste werkt.
 

Functie eisen van de Verpleegkundige

Wij zoeken zorgverleners die: 
- in het bezit zijn van een diploma Verpleegkundige; 
- woonachtig in de omgeving: Dordrecht / Rotterdam / Zwijndrecht / Barendrecht / Gorinchem / Oud-Beijerland / Gouda / Breda;
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel zijn; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben; 
- beschikken over een eigen auto en rijbewijs B; 
- beschikken over een Nederlands Paspoort/ID-kaart/Verblijfsvergunning (avt); 
- de Nederlandse taal goed beheersen. 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2018. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
  

Over Zorg-gericht

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Dagelijks werken wij met vele enthousiaste en gemotiveerde zorgverleners en ondersteunen wij zorgorganisaties door het hele land met het inzetten van gekwalificeerde en flexibele zorgprofessionals.
Wij streven naar betere oplossingen voor onze klanten die duurzaam en effectief zijn en voldoen aan de specifieke eisen van de zorgvraag. We doorbreken bestaande traditionele patronen en stemmen de werkzaamheden af op elke unieke situatie.

Wij werken voor: 
• Verzorgings- en verpleeghuizen;
• Woonzorgcentra voor (enkel/meervoudig)gehandicapten;
• Kleinschalige woonlocaties;
• Thuiszorgorganisaties;
• Revalidatiecentra;
• Hospices.
 

Arbeidsvoorwaarden van de Verpleegkundige

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO VVT. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt eenvoudig reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. Het invullen van het sollicitatieformulier is binnen 20 seconden geregeld.

Locatie:
Dordrecht
 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht