Werken als teamleider verpleegkundigen - Functie omschrijving & Salaris


Zorg-gericht zoekt voor haar opdrachtgevers teamleiders verpleegkundigen voor een tijdelijk (zzp / uitzend) of vast dienstverband. Het betreft een kleinschalige zorginstelling met enkele locaties. De organisatie hecht veel waarde aan de wensen van cliënten.
 

Functie omschrijving van de teamleider verpleegkundigen:

In deze functie word je als teamleider verpleegkundigen uitgedaagd om het werken in de zorg nèt even van een andere kant te bekijken. Het betreft een veelzijdige functie op zowel kantoor als op route. Het is jouw doel als teamleider om jouw team zo aan te sturen dat er een optimale dienstenverlening gecreëerd wordt. Jouw coaching en begeleiding hierin is daarom van essentieel belang. Je vindt het een uitdaging om processen te analyseren en deze vervolgens te verbeteren. De werkdagen en -tijden zijn van maandag tot en met vrijdag. Het huidige team is bezet door 16 verpleegkundig consulenten waar jij sturing aan zal geven.
 

Functie eisen van de teamleider verpleegkundigen:

Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleider verpleegkundigen die toe is aan een nieuwe uitdaging, waarbij zorg aan het bed een minder grote rol speelt.

Als nieuwe collega ben jij:
- Flexibel inzetbaar;
- Een aanpakker;
- Analytisch sterk;
- Communicatief sterk.

En verder...
- Een afgeronde HBO opleiding verpleegkundige;
- In het bezit van een geldige BIG-registratie;
- Ervaring in een leidinggevende functie;
- Beschikbaar voor 36-40 uur per week;
- In het bezit van een rijbewijs B;
 

Arbeidsvoorwaarden van de teamleider verpleegkundigen:

Onze opdrachtgevers bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij vast dienstverband zal je starten met een jaarcontract met intentie op vast dienstverband bij goed presteren. De verdere arbeidsvoorwaarden zullen besproken worden tijdens onze kennismaking en/of de kennismaking bij de klant zelf. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op de 'solliciteer' knop te klikken.

 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht