Werken als Helpende(Plus) in de zorg | ZZP, vast of uitzend

Zorg-gericht heeft heel veel mooie opdrachten en banen open staan! Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare Helpende (Plus) zorgverleners die ons huidige team willen versterken.

Werken als ZZP Helpende (Plus)
Momenteel hebben we ook veel openstaande opdrachten voor ZZP Helpende (Plus) zorgverleners bij verzorgings- en verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, kleinschalige woonlocaties, thuiszorgorganisaties, revalidatiecentra en hospices.

Bij Zorg-gericht sta jij als zorgverlener centraal. Na een kennismakingsgesprek komen jouw mogelijkheden en wensen naar boven en op basis daarvan gaan wij voor jou aan het werk! Je bepaalt zelf of je een flexibele baan wilt, als ZZP’er bemiddelt wilt worden of in vast dienstverband wilt treden. Daarnaast bepaal je ook op welke dagen en dagdelen je wilt werken, of je liever een langdurige opdracht hebt of juist het liefste losse diensten aanneemt en welke locaties en afdelingen de beste match voor jou zijn.
 

Functie eisen van de Helpende (Plus) zorgverlener

Wij zoeken Helpende (Plus) zorgverleners die: 
- in het bezit zijn van het diploma Helpende / Helpende Plus; 
- woonachtig zijn in de provincies: Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland of Gelderland; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel zijn; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag van 2018 nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je als Helpende Plus zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
  

Over Zorg-gericht

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Dagelijks werken wij met vele enthousiaste en gemotiveerde zorgverleners en ondersteunen wij zorgorganisaties door het hele land met het inzetten van gekwalificeerde en flexibele zorgprofessionals.
Wij streven naar betere oplossingen voor onze klanten die duurzaam en effectief zijn en voldoen aan de specifieke eisen van de zorgvraag. We doorbreken bestaande traditionele patronen en stemmen de werkzaamheden af op elke unieke situatie.

Wij werken voor: 
• Verzorgings- en verpleeghuizen;
• Woonzorgcentra voor (enkel/meervoudig)gehandicapten;
• Kleinschalige woonlocaties;
• Thuiszorgorganisaties;
• Revalidatiecentra;
• Hospices.
 

Arbeidsvoorwaarden van de Helpende (Plus) zorgverlener

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO. Uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt eenvoudig reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. Het invullen van het sollicitatieformulier is binnen 20 seconden geregeld.

 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?