Vacature: Verpleegkundige 24 uur per week gezocht (ZZP/Uitzend)

Functie omschrijving van de Verpleegkundige

Wij hebben een toffe opdracht in de regio van Breda open staan! Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken.

Onze opdrachtgever is een zorginstelling in regio Breda. Deze instelling biedt op verschillende manieren zorg aan, te denken aan dagverzorging, dagverpleging, thuiszorg etc. Goede zorg is voor deze instelling het belangrijkste en met deze gedachte zijn ze ook op zoek naar gediplomeerd Verpleegkundigen niveau 4 of 5 die de zorg met dezelfde visie levert. Je zult een bestaand team gaan versterken met jou kennis en ervaring. De zorginstelling kent zowel PG als Somatiek-afdelingen, in overleg met jou wordt gekeken waar ze jou het beste kunnen indelen.

Vaste aanstelling
Ben jij op zoek naar een vaste functie? Dan stellen we je graag voor aan de betreffende zorginstelling. Bij een positieve kennismaking zal de zorginstelling jou een contract aanbieden (minimaal 20 uur, in overleg verder af te stemmen).

Flexibel als ZZP'er of uitzendkracht
Werk jij liever flexibel, dus als ZZP'er of uitzendkracht? Dan kunnen we je bij dezelfde opdrachtgever ook plaatsen voor een tijdelijke opdracht. De duur, uren, tijden en dagen zullen in overleg met jou worden vastgesteld.
 

Functie eisen van de Verpleegkundige

Wij zoeken een zorgverlener die: 
- in het bezit is van een diploma Verpleegkundige; 
- woonachtig is in de omgeving: Breda/Tilburg/Waalwijk; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel is; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Over Zorg-gericht

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging, kinderopvang en gehandicaptenzorg. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.

Wij werken voor:
  • Verzorgings- en verpleeghuizen;
  • Woonzorgcentra voor (enkel/meervoudig)gehandicapten;
  • Kleinschalige woonlocaties;
  • Thuiszorgorganisaties;
  • Revalidatiecentra;
  • Hospices.
 

Arbeidsvoorwaarden van de Verpleegkundige

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO VVT. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt eenvoudig reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. Het invullen is binnen 20 seconden geregeld.

Locatie
Regio Breda

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht