Vacature: zorgverleners voor de ouderzorg gezocht! (ZZP/uitzend)

Functie omschrijving: zorgverleners in de ouderzorg

Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in de omgeving Zuid-West Limburg zijn we op zoek naar nieuwe toppers in de (ouderen)zorg!

We zijn op zoek naar zorgverleners met het niveau; Helpende(Plus), Verzorgende(IG) en/of  Verpleegkundige(niveau 4) die de aankomende maanden nog wat voor onze klant(en) kunnen betekenen.
Er is aanbod op verschillende afdelingen zoals bijvoorbeeld Somatiek, PG, Thuiszorg etc. Het betreffen zowel ochtend- als avond- en nachtdiensten, tussen de 3 - 8 uur. Diensten worden in overleg ingepland en je mag altijd een voorkeur uitspreken, wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

Ben jij in augustus nog beschikbaar? Dan hebben wij jou heel hard nodig! Maar natuurlijk ook wanneer je bijvoorbeeld pas vanaf september of later inzetbaar bent komen we heel graag met je in contact!
 

Functie eisen: zorgverleners in de ouderzorg

Als zorgverlener voor onze klanten heb/ben je: 
- In het bezit zijn van een diploma Helpende (plus) / Verzorgende (IG) en/of Verpleegkundige (4); 
- Woonachtig in omgeving: Maastricht / Heerlen / Valkenburg / Geleen / Brunssum;
- Ervaring in het werken met ouderen in een verzorgings- & verpleeghuis;
- Betrouwbaar, leergierig, zelfstandig en flexibel; 
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
- Bewijs van inenting Hepatitis A en/of B;

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden: zorgverleners in de ouderzorg

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO VVT. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteren' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen via 088-5550900.

Locatie
Heerlen
 

 
Ramone Sengkerij Contactpersoon
Ramone Sengkerij
 

Aanmelden zorgverlener Nieuwe vacatures Zorg-gericht