Vacature: Wijkverpleegkundige (HBO) in Heusden - Noord-Brabant


Zorg-gericht zoekt voor haar opdrachtgever in de regio Heusden een wijkverpleegkundige (HBO) voor een vast dienstverband. Het betreft een kleinschalige zorginstelling met enkele locaties. De organisatie hecht veel waarde aan de wensen van cliënten.
 

Functie omschrijving van de (HBO) Wijkverpleegkundige:

Het gebied tussen de locaties van deze zorginstelling wordt jouw nieuwe thuisfront. Je bent de spil in de thuiszorg en je voert alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit, soms ook in complexe situaties. 
Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van multidisciplinaire zorg aan cliënten en stelt vast welke zorg benodigd is. Ook voer je intake- en adviesgesprekken, beheer je de indicaties en stel je zorgplannen op, die je vervolgens evalueert. Kwalitieit staat hierbij hoog in het vaandel. Daarnaast heb je regelmatig contact met partners van de organisatie zoals o.a. de Gemeente en woningbouwcoörperaties.
 

Functie eisen van de (HBO) Wijkverpleegkundige:

- Je bent in het bezit van een diploma HBO Verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd;
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
- Je bent cliënt- en kwaliteitsgericht en kunt respectvol met iedereen omgaan; 
- Over een grote dosis zelfstandigeheid beschik je, je bent accuraat en te allen tijde heb je een professionele houding; 
- Snel inspelen op de behoefte en individuele zorg van de cliënten is voor jouw heel logisch; 
- Je bent woonachtig in de omgeving van Heusden / Zaltbommel / Den Bosch / Waalwijk / Gorinchem / Raamsdonksveer; 
- Ten slotte ben je communicatief sterk, in staat om mensen aan te zetten tot gedragsverandering en je hebt ervaring in het begeleiden van groepsprocessen.

Let op: Zit indiceren niet in je pakket of ben je er even uit? De organisatie is bereid om je een cursus indiceren aan te bieden.
 

Arbeidsvoorwaarden van de (HBO) Wijkverpleegkundige:

Het betreft een vast dienstverband rechtstreeks voor de organisatie zelf. De beloning zal op basis van de CAO VVT worden besproken. Deze zorginstelling bied je veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid met een prettige, collegiale werksfeer in een gezonde en ambitieuze organisatie. Uren/tijden/dagen kunnen in overleg worden afgestemd.

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op de 'solliciteer' knop te klikken.

Locatie
Heusden
 

 
Ramone Sengkerij Contactpersoon
Ramone Sengkerij

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?