Vacature: Verzorgende IG voor vaste aanstelling (thuiszorgroutes) in Tilburg

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Functie omschrijving: Verzorgende IG voor Thuiszorgroutes

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare Verzorgende IG zorgverlener voor een vaste aanstelling.

Zorg-gericht is per direct op zoek naar een Verzorgende IG voor 20-32 uur per week. Het gaat om thuiszorgroutes, ochtend / middag en avonddiensten in overleg in te plannen.
 

Functie eisen: Verzorgende IG voor Thuiszorgroutes

Wij zoeken een zorgverlener die: 
- in het bezit is van een diploma Verzorgende (IG), Ziekenverzorgende; 
- woonachtig in de omgeving: Waalwijk / Den Bosch / Eindhoven / Tilburg; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel is; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen.
 

Arbeidsvoorwaarden: Verzorgende IG voor Thuiszorgroutes

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO VVT. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteer direct' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen of een Facebookbericht sturen.

Locatie
Tilburg
 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht