Vacature: Teamleider Verpleegkundigen

Onze opdrachtgever is een leverancier van zowel medische producten als diensten op het gebied van beademingshulpmiddelen. Aandacht voor nazorg en service staan hoog in het vaandel, ze staan 24/7 klaar voor klanten om een advies te verzorgen of particulieren te ondersteunen. Zorgverleners maken het verschil door de kennis die zij meedragen vanuit het werkveld om zo een hoge mate van kwaliteit te kunnen garanderen.
 

Functie omschrijving

In deze functie word je als teamleider verpleegkundigen uitgedaagd om het werken in de zorg nèt even van een andere kant te bekijken. Je wordt ingezet in regio Tilburg. Het betreft een veelzijdige functie op zowel kantoor als op route. Het is jouw doel als teamleider om jouw team zo aan te sturen dat er een optimale dienstenverlening gecreëerd wordt. Jouw coaching en begeleiding hierin is daarom van essentieel belang. Je vindt het een uitdaging om processen te analyseren en deze vervolgens te verbeteren. De werkdagen en -tijden zijn van maandag tot en met vrijdag. Het huidige team is bezet door 16 verpleegkundig consulenten waar jij sturing aan zal geven.
 

Functie eisen

Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleider verpleegkundigen die toe is aan een nieuwe uitdaging, waarbij zorg aan het bed een minder grote rol speelt.

Als nieuwe collega ben jij:
- Flexibel inzetbaar;
- Een aanpakker;
- Analytisch sterk;
- Communicatief sterk.

En verder...
- Een afgeronde HBO opleiding verpleegkundige;
- In het bezit van een geldige BIG-registratie;
- Ervaring in een leidinggevende functie;
- Beschikbaar voor 36-40 uur per week;
- In het bezit van een rijbewijs B;
- Woonachtig in regio Breda/ Den Bosch/ Eindhoven.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult starten met een jaarcontract met intentie op vast dienstverband bij goed presteren. De startdatum is uiterlijk 1 augustus 2018. De verdere arbeidsvoorwaarden zullen besproken worden tijdens onze kennismaking en/of de kennismaking bij de klant zelf.

Locatie
Tilburg
 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht