Vacature: Teamleider Verpleegkundigen in Tilburg

Functie omschrijving: Teamleider verpleegkundige

In deze functie word je als teamleider verpleegkundigen uitgedaagd om het werken in de zorg nèt even van een andere kant te bekijken. Je wordt ingezet in regio Tilburg. Het betreft een veelzijdige functie op zowel kantoor als op route. Het is jouw doel als teamleider om jouw team zo aan te sturen dat er een optimale dienstenverlening gecreëerd wordt. Jouw coaching en begeleiding hierin is daarom van essentieel belang. Je vindt het een uitdaging om processen te analyseren en deze vervolgens te verbeteren. De werkdagen en -tijden zijn van maandag tot en met vrijdag. Het huidige team is bezet door 16 verpleegkundig consulenten waar jij sturing aan zal geven.
   

Functie eisen: Teamleider verpleegkundige

Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleider verpleegkundigen die toe is aan een nieuwe uitdaging, waarbij zorg aan het bed een minder grote rol speelt.

Als nieuwe collega ben jij:
- Flexibel inzetbaar;
- Een aanpakker;
- Analytisch sterk;
- Communicatief sterk. 

En verder...
- Een afgeronde HBO opleiding verpleegkundige;
- In het bezit van een geldige BIG-registratie;
- Ervaring in een leidinggevende functie;
- Beschikbaar voor 36-40 uur per week;
- In het bezit van een rijbewijs B;
- Woonachtig in regio Breda/ Den Bosch/ Eindhoven.
 

Over Zorg-gericht

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging, kinderopvang en gehandicaptenzorg. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden: Teamleider verpleegkundige

Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult starten met een jaarcontract met intentie op vast dienstverband bij goed presteren. De verdere arbeidsvoorwaarden zullen besproken worden tijdens onze kennismaking en/of de kennismaking bij de klant zelf. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen via 088-5550900.

Locatie
Tilburg
 

Aanmelden zorgverlener Nieuwe vacatures Zorg-gericht