Vacature student HBO Verpleegkunde

 

Functie omschrijving: Student HBO Verpleegkunde

Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare studenten HBO-V die ons team willen versterken.

Het gehele jaar hebben wij veel leuke werkplekken voor je beschikbaar, zowel intra- als extramuraal. Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt zelf kiezen uit het aantal uren dat je wil werken, je eigen werkdagen bepalen en je mag aangeven op welke afdelingen je het liefste werkt.
 

Functie eisen: Student HBO Verpleegkunde

Wij zoeken studenten HBO-V die: 
- Minimaal hun 1e jaar met goed resultaat hebben afgesloten (3e en 4e jaars zijn ook meer dan welkom!); 
- woonachtig zijn in de omgeving: 's-Hertogenbosch / Tilburg / Eindhoven / Waalwijk / Oss / Breda / Gorinchem / Zaltbommel / Wijk en Aalburg / Helmond / Cuijk / Dordrecht / Nijmegen; 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel zijn; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2018. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je nu al zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Arbeidsvoorwaarden: Student HBO Verpleegkunde

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO VVT. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging, kinderopvang of gehandicaptenzorg. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteren' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen via 088-5550900.

 

 
Tessie Mutsaarts Contactpersoon
Tessie Mutsaarts

Aanmelden zorgverlener Nieuwe vacatures Zorg-gericht