Vacature: Planner / Recruiter in de zorg bij Zorg-gericht

Wie zijn wij? 
Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Sinds 2008 zijn wij actief en we zijn in deze jaren van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de zorg als het gaat om de bemiddeling van flexibele, gekwalificeerde zorgprofessionals binnen de ouderen-, gehandicapten en thuiszorg en particulieren.

Waar zijn we goed in en waarom? 
We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele zorgprofessionals. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. We doen dit om onze zzp’ers en klanten te ontzorgen en de beste bemiddelaar voor zorgpersoneel te zijn.
Of het nu gaat om gaten in dienstroosters, het opvangen van verlof of ziekte van medewerkers of personele tekorten, we werken al jarenlang mee aan het succes van onze opdrachtgevers en zorgprofessionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Zorg-gericht is onderdeel van Bakker & Bosch Group. Ons totale team telt 30 enthousiaste collega’s.


 

Functie omschrijving: Planner / Recruiter in de zorg

Hoe ziet jouw nieuwe functie als Planner eruit? 
Zie jij het als een uitdaging om onze zorgverleners te voorzien van de leukste opdrachten en ontzorg jij onze klanten door hun planningen te dichten? Binnen deze functie neem je een bemiddelende, coördinerende en commerciële rol in waarbij je verantwoordelijk bent voor een breed takenpakket.

Het takenpakket van de Planner bestaat uit: 
 • het inplannen van gekwalificeerde zorgprofessionals op openstaande diensten en opdrachten
 • het werven en bemiddelen tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers
 • commerciële werkzaamheden waarbij je ons netwerk van (bestaande) opdrachtgevers vergroot, versterkt en onderhoudt
 • relatiebeheer waarbij je onze (nieuwe) zorgprofessionals blijvend weet te binden en boeien
 • het voeren van sollicitatiegesprekken (digitaal en face-to-face)
 

Functie eisen

Jij bent een echte teamplayer en hebt een winnaarsmentaliteit. Je ziet waar kansen liggen en weet hier direct op in te spelen. Deze functie past goed bij jou, omdat je:
 • beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • ervaring hebt als Planner of Recruiter (dit is een pré)
 • 36 of 40 uur per week beschikbaar bent
 • woonachtig bent in Waalwijk of omgeving
 • altijd het beste uit jezelf haalt en snel kan schakelen
 • zelfstartend, proactief en betrouwbaar bent  


Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een jong, informeel en betrokken team. We zijn gedreven en zetten graag resultaten neer. Bovendien zijn we collegiaal en dat verwachten we ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kan meedenken en kan meegroeien.
 
Je salaris ligt tussen de € 1.800,- en € 2.500,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek en is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je ontvangt reiskostenvergoeding, bouwt pensioen op bij Brand New Day en hebt recht op 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast hebben wij een winstdelingsregeling waar iedereen aan deelneemt. Je opleiden en bijscholen in je functie vinden wij niet meer dan normaal.

Hou je van een competitief potje basketballen, tafelvoetbal of ben je een echte supporter en vindt je het ook leuk om maandelijks met elkaar een drankje te drinken? Dan hebben we een match!

Team Bakker & Bosch Group


Ben je geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende baan? Reageer dan snel via onze website door op de ‘Solliciteer’-button te klikken. 

Locatie
Waalwijk
 
 
Carolien Vrinte Contactpersoon

Carolien Vrinte
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900

Collega Cindy aan het woord"Ik vind het leukste aan mijn baan als Planner / Recruiter dat het een snelle, afwisselende baan is. Ook de  persoonlijke touch met onze zorgverleners en relaties spreekt mij erg aan. We denken mee in het breedste zin van het woord en plannen op creatieve manier om zoveel mogelijk klanten te kunnen ontzorgen."

Collega Tessie aan het woord"Het leukste aan mijn baan als Planner/Recruiter bij Zorg-gericht vind ik de afwisseling in de werkzaamheden, het contact met klanten/zorgverleners en het voeren van intakegesprekken met nieuwe zorgverleners.
Daarnaast is de sfeer onderling erg goed en ben ik blij met mijn collega's; een gezellig team waar soms gelukkig ook tijd wordt gemaakt voor een grapje!"