Vacature: Planner in de zorg bij Zorg-gericht

Wat ga je doen? 
Zie jij het als een uitdaging om onze zorgverleners te voorzien van de leukste opdrachten en ontzorg jij onze klanten door hun planningen te dichten? Binnen deze functie heb je een bemiddelende, coördinerende en commerciële rol waarbij je verantwoordelijk bent voor een breed takenpakket!

Jouw takenpakket als Planner ziet er als volgt uit:

 • inplannen van gekwalificeerde zorgprofessionals op ad hoc en openstaande diensten en opdrachten;
 • werven en selecteren van zorgprofessionals en deze bemiddelen bij onze opdrachtgevers;
 • commerciële werkzaamheden waarbij je ons netwerk van (bestaande) opdrachtgevers vergroot, versterkt en onderhoudt;
 • dagelijks onderhouden van contact met onze zorgprofessionals en ervoor zorgen dat je ze weet te binden en te boeien.

Waaraan dien je te voldoen?
Jij bent een echte teamplayer en hebt een winnaarsmentaliteit. Je ziet waar kansen liggen en weet hier direct op in te spelen. Deze functie past goed bij jou, omdat je:
 • beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • stressbestendig bent ;
 • altijd het beste uit jezelf haalt, resultaat wilt neerzetten en snel kunt schakelen;
 • zelfstartend, proactief en betrouwbaar bent;
 • aantoonbare ervaring hebt in klantcontact;
 • 32 - 40 uur per week beschikbaar bent;
 • woonachtig bent in Waalwijk of omgeving.

Heb je nog geen ervaring als Planner, maar zie je dit wel als een gave nieuwe uitdaging? Wij komen graag met jou in contact. We vinden jouw persoonlijkheid belangrijker dan de concrete ervaring. We hebben voldoende kennis in huis om jou de rest te leren!

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een enthousiast team van 6 collega’s die gedreven zijn en graag resultaten willen neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat natuurlijk ook van jou. Samenwerken staat voor ons voorop en daarom ondersteunen we elkaar daar waar nodig, ook al brengt dat taken met zich mee waar jij niet altijd verantwoordelijk voor bent. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien.

Je salaris ligt tussen de € 2.000,- en € 2.500,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek en is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je ontvangt reiskostenvergoeding, bouwt pensioen op bij Brand New Day en hebt recht op 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast hebben wij een winstdelingsregeling waar iedereen aan deelneemt.

Leuk om te weten: het werkplezier van onze medewerkers vinden we belangrijk waardoor we minimaal twee bedrijfsuitjes per jaar organiseren, in de pauzes actief zijn met tafelvoetbal en elke vrijdag de week afsluiten met een borrel en 30 seconds spelen. Om daarnaast ook te zorgen voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers gaan we 1x in de week (voor degene die het leuk vinden) naar de sportschool. Klinkt dit goed voor jou? Dan hebben we een match!Waar kom je te werken?
Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Sinds 2008 zijn wij actief en we zijn in deze jaren van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de zorg als het gaat om de bemiddeling van flexibele gekwalificeerde zorgprofessionals binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg en thuiszorg. En daar zijn we super trots op!

Waar zijn wij goed in en waarom?
We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele zorgprofessionals. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. We doen dit om onze zzp’ers en klanten te ontzorgen en de beste bemiddelaar voor zorgpersoneel te zijn. Of het nu gaat om gaten in dienstroosters, het opvangen van verlof of ziekte van medewerkers of personele tekorten, we werken al jarenlang mee aan het succes van onze opdrachtgevers en zorgprofessionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Zorg-gericht is onderdeel van de Bakker & Bosch Group, samen met Bakker & Bosch HR Diensten en Vastgoed-Talent. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: Persoonlijk, High Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch

Team Bakker & Bosch Group

Word jij net als wij enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een team en organisatie? Reageer dan snel op deze vacature! 

Salaris
€ 2.000,- tot € 2.500 bruto per maand.

Uren
32-40 uur per week.

Locatie
Waalwijk
 
 
 
Marloes Schouten Contactpersoon
Marloes Schouten

Collega Ramone


''Sinds medio 2018 ben ik werkzaam bij Zorg-gericht. Met veel plezier vervul ik de functie van teamleider planning en recruitment. Samen met het team planners en recruiters voorzien we zorginstellingen aan gekwalificeerde en gemotiveerde zorgprofessionals. Wij zijn van korte lijnen, een persoonlijke aanpak en high service. Ik word er enorm blij van om een steentje bij te dragen aan de tekorten in de zorg. Wij zijn een Brabants bedrijf en dat voel je in alles. Zorg-gericht bestaat uit een jong team aan vlotte, frisse typische Bourgondiërs en levensgenieters met oog voor de mens. Ik hoop nog lange tijd voor dit fijne bedrijf te mogen werken, waar commercie en maatschappelijk belang met elkaar verweven zijn. Liefs Ramone''

Collega Romy


 
''Als planner/recruiter bij Zorg-gericht is geen dag hetzelfde. De combinatie van het plannen van zorgverleners bij verschillende instellingen, het persoonlijk contact met onze zorgverleners maar ook het werven en intakes houden maakt het werk zo leuk en uitdagend. Daarbij komt ook nog dat er een hele fijne werksfeer is. Het is erg makkelijk schakelen met je collega's en er wordt veel gelachen op de werkvloer.''