Vacature: Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning - Noord-BrabantFunctie-omschrijving Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning. We zoeken een huishoudelijke ondersteuner die graag een steentje bij wil bijdragen aan gezinnen die (tijdelijk) extra ondersteuning in de huishouding nodig hebben vanwege bijvoorbeeld ziekte of tijdens herstel van een operatie.
 


Werkzaamheden

Je werkzaamheden als Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning zijn afhankelijk van de situatie en de behoefte van de cliënt. Het zijn werkzaamheden ter ondersteuning van het huishouden. Hierbij valt te denken aan diverse schoonmaakwerkzaamheden, zoals stofzuigen, afwassen en/ ramen lappen. Ook andere huishoudelijke werkzaamheden zoals wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden kunnen tot jouw takenpakket behoren. Het sociale aspect is hierbìj van groot belang, zodat er op een prettige manier met de cliënt afgestemd kan worden waar de behoefte ligt.


Functie-eisen

  • Je bent dienstverlenend en klantvriendelijk ingesteld
  • Je bent betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent woonachtig in Noord-Brabant
  • Plannen en organiseren gaat je goed af
  • Je bent flexibel in je werkdagen en -tijden
  • Je bent in het bezit van (een geldig autorijbewijs en) eigen vervoer
  • Pré: Je hebt aantoonbare ervaring of certificaten als huishoudelijke hulp
 

Werkdagen 

Het aantal uren is afhankelijk van het aantal cliënten dat ondersteuning nodig heeft in jouw regio. Dat betekent dat het aantal gewerkte uren per week kan verschillen. De functie van Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning vraagt hierdoor om een hoge mate van flexibiliteit. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn in de ochtend en/of in de middag. In overleg worden jouw werkdagen en -tijden besproken, waardoor het uitstekend te combineren is met een gezin, een opleiding of andere activiteiten.

 

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze leuke en afwisselende flexwerk baan als Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning bieden we een uurloon van € 11,20 inclusief 8% vakantiegeld.

Locatie
Noord-Brabant


Ben jij enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en maak jouw interesse aan ons kenbaar. Dat kan je doen door te klikken op onderstaande button 'Solliciteer direct'.

 
 
Contactpersoon
Ramone Sengkerij

Aanmelden zorgverlener Nieuwe vacatures Zorg-gericht