Vacature: kraamverzorgende

Functie omschrijving: kraamverzorgende

Zorg-gericht is voor haar opdrachtgever op zoek naar enthousiaste, liefdevolle kraamverzorgende!

Als kraamverzorgende richt je je op de verzorging en begeleiding van moeder en baby tijdens en na de bevalling. In de aansluitende verzorginsperiode ga je je ook richten op een stukje voorlichting en informatieverstrekking aan moeder en andere gezinsleden. Het is de bedoeling dat je moeder (en de gezinsleden) coacht en stimuleert om zelfredzaam te worden in de omgang en verzorging van de baby. Het vertrouwen van moeder probeer je elke dag te laten groeien zodat moeder met een gerust hart aan het einde van de kraamperiode afscheid van je kan nemen. Belangrijk is dat de veiligheid en gezondheid van de baby centraal staat en dat je ook melding maakt indien je hier twijfels over hebt. Tenslotte ondersteun je het gezin ook met huishoudelijke taken.
 

Functie eisen: kraamverzorgende

De kraamverzorgende die wij zoeken is:
• In het bezit van het diploma kraamverzorgende (niveau 3);
• Beschikbaar voor partusassistentie en inzetbaar voor 24 uur bij de opstart;
• Flexibel (geen 9- tot 5- mentaliteit);
• Betrouwbaar en gemotiveerd;
• Ingeschreven bij het kenniscentrum of daartoe bereid;
• In het bezit is van een rijbewijs en een eigen auto.
 

Over Zorg-gericht

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang.

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden: kraamverzorgende

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO Kraamzorg, gebaseerd op schaal FWG35.

De opdrachtgever biedt ook nog extra scholingen aan waardoor doorgroeien mogelijk gemaakt wordt en er is een mogelijkheid voor een lease-auto.

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteren' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen via 088-5550900.

 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?