Vacature: begeleider / verzorger gehandicaptenzorg in Schijndel


Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging, kinderopvang en gehandicaptenzorg. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Functie omschrijving: begeleider / verzorger gehandicaptenzorg in Schijndel

Wegens toenemende groei van ons klantenbestand in de omgeving Veghel zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken.

Zorg-gericht is per direct op zoek naar een woonbegeleider/verzorgende gehandicaptenzorg (Verzorgende / SPW / SPH / ). Op basis van jouw beschikbare dagen en tijden wordt je ingepland bij deze organisatie, losse diensten of vaste dagen, alles kan in overleg. 
De doelgroep zijn ouderen met een (ernstig) verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Er zijn mogelijkheden voor dag- en avonddiensten.

Bij Zorg-gericht wordt geluisterd naar jouw wensen, je kunt je eigen werkdagen bepalen en in onderling overleg is veel mogelijk.
 

Functie eisen: begeleider / verzorger gehandicaptenzorg in Schijndel

Wat wij zoeken in een zorgverlener voor deze opdracht: 
- In het bezit van een gerelateerd diploma Verzorgende (IG), SPW, SPH;
- Werkervaring in de gehandicaptezorg, zowel begeleiding als verzorging; 
- Medicatie en Sondevoeding toedienen is een vereiste;
- Je hebt ervaring met het werken met een actieve tillift;
- Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
- Als persoon ben je betrouwbaar, leergierig, zelfstandig en flexibel; 
- Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
- Woonachtig in de omgeving Veghel, Boxtel, Den Bosch, Uden, Eindhoven, Oss, Best;

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2017. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad 2017 beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.
 

Arbeidsvoorwaarden: begeleider / verzorger gehandicaptenzorg in Schijndel

Het uurloon zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO Gehandicaptenzorg. Eventuele uurtarieven voor ZZP'ers zullen in onderling overleg worden vastgesteld. 

Ben jij al enthousiast? Wacht dan niet langer en laat het ons weten. Je kunt reageren door op 'solliciteren' te klikken. We zien je gegevens graag tegemoet komen! Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen via 088-5550900.


Locatie
Schijndel
 
 
Saskia
Contactpersoon

Saskia Drost - van Gennip
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?