Vacature: Accountmanager Zorg bij Zorg-gericht in Waalwijk

Wie zijn wij? 
Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Sinds 2008 zijn wij actief en in de afgelopen 10 jaar zijn we van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde diensteverlener binnen de zorg. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van flexibele, gekwalificeerde zorgprofessionals binnen de ouderen-, gehandicapten- en thuiszorg en particulieren.

Waar zijn we goed in en waarom?
We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele zorgprofessionals. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. We doen dit om onze zzp’ers en klanten te ontzorgen en de beste bemiddelaar voor zorgpersoneel te zijn.
Of het nu gaat om gaten in dienstroosters, het opvangen van verlof of ziekte van medewerkers of personele tekorten, we werken al jarenlang mee aan het succes van onze opdrachtgevers en zorgprofessionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Zorg-gericht is onderdeel van Bakker & Bosch Group. Ons totale team telt 30 enthousiaste collega’s.


 

Functie omschrijving

Hoe ziet jouw nieuwe functie als Accountmanager Zorg eruit? 
Als Accountmanager Zorg ga je aan de slag om van onze klanten trouwe ambassadeurs te maken. Je zult zowel acquisitie als relatiebeheer activiteiten gaan ondernemen.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:
  • Zowel acquisitie als relatiebeheer activiteiten ondernemen en vastleggen in ons systeem
  • Contacten onderhouden van bestaande klanten en deze verder uitbouwen
  • Overtuigen en adviseren van klanten
  • Het leggen van contacten met prospects en bij de juiste personen aan tafel komen
  • Commerciële acties vertalen naar concrete resultaten waarbij je onze doelen voor ogen houdt 

Met je persoonlijke benadering weet je potentiële klanten te overtuigen van onze dienstverlening. Je bouwt mee aan een sterk netwerk en zorgt voor tevreden nieuwe klanten. Samen met het team zorg je er vervolgens voor dat er een kwalitatieve en waardevolle klantrelatie wordt op- en uitgebouwd.

 

Functie eisen

We zijn op zoek naar een gedreven, ambitieus persoon die mee wil bouwen aan de groei van Zorg-gericht. Je haalt je drive uit het binnenhalen van nieuwe relaties en het uitbouwen van activiteiten bij onze huidige relaties. Je staat achter een kwalitatieve dienstverlening en denkt continue mee hoe onze dienstverlening verbeterd kan worden waarbij je doelen en resultaten niet uit het oog verliest. Je hebt ervaring om op managementniveau gesprekspartner te zijn en weet belangen en behoeftes binnen organisaties goed in te schatten en hierop te acteren.
 
Om samen met ons een succes van deze functie te maken, beschik je over de nodige kennis en ervaring op het gebied van sales en accountmanagement. Daarnaast heb je van nature een proactieve houding en ben je zelfstartend. Je drive ligt in het boeken van resultaten en je weet dat je dit niet alleen doet maar samen met het team. Voor deze functie ben je 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar.

 

Arbeidsvoorwaarden 

Je komt te werken in een jong, informeel en betrokken team. We zijn gedreven en zetten graag resultaten neer. Bovendien zijn we collegiaal en dat verwachten we ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kan meedenken en kan meegroeien.
 
Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je bouwt pensioen op bij Brand New Day en je hebt recht op 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast hebben wij een winstdelingsregeling waar iedereen aan deelneemt. Ook kan je gebruikmaken van de bedrijfsauto. Jou opleiden en bijscholen in je functie vinden wij niet meer dan normaal.
 
Hou je van een competitief potje basketballen, tafelvoetbal of ben je een echte supporter en vind je het ook leuk om maandelijks met elkaar een drankje te drinken? Dan hebben we een match!

Team Bakker & Bosch Group


Ben je geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende baan? Reageer dan snel via onze website door op de ‘Solliciteer’-button te klikken.

Locatie
Waalwijk

 
 
Marloes Schouten Contactpersoon

Marloes Schouten
info@zorg-gericht.nl
088-555 0900