Vacature: Accountmanager Zorg bij Zorg-gericht in Waalwijk

Vacature: accountmanager zorg
 

Accountmanager Zorg bij Zorg-gericht

Zorg-gericht is een specialist op het gebied van gekwalificeerde medewerkers binnen de zorg. We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. Of het nu gaat om gaten in de dienstroosters, opvangen van verlof of ziekte van eigen medewerkers of personele tekorten. We werken al jarenlang mee aan het succes van onze klanten en zorgprofessionals.

Onze kracht zit in een persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: persoonlijk, high service, prestatiegericht, geïnteresseerd en specialistisch.

Zorg-gericht is onderdeel van de Bakker & Bosch Groep net als Bakker & Bosch HR Diensten en Vastgoed-Talent. Binnen de Bakker & Bosch Groep staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met déze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.

Wegens onze succesvolle groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. We zoeken een Accountmanager die zich specifiek gaat toeleggen op de uitbreiding van onze zorginstellingen. Word jij, net als wij, enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een organisatie en team? Laat het ons dan weten door te solliciteren op deze vacature.


 

Functie omschrijving: Accountmanager Zorg

Als ervaren accountmanager ga je aan de slag om van onze klanten trouwe ambassadeurs te maken. Je zult zowel activiteiten op het gebied van acquisitie als relatiebeheer gaan ondernemen. Samen met de commercieel directeur ga je een salesplan samenstellen om onze groei verder vorm te geven.

Overtuigen en adviseren van prospects en klanten voelt als een tweede natuur voor je. Daarnaast ben je een kei in het leggen van nieuwe contacten en weet je bij de juiste personen aan tafel te komen. Je houdt doelen voor ogen en weet commerciële acties om te zetten in concrete resultaten. Je weet een goed fundament te leggen, zodat er duurzame relaties opgebouwd kunnen worden die gericht zijn op de lange termijn en de groei van de organisatie.

Met je persoonlijke benadering probeer je potentiële klanten te overtuigen van onze dienstverlening. Je bouwt mee aan een sterk netwerk en zorgt voor tevreden nieuwe klanten. Je voornaamste taken bestaan uit het benaderen van leads, het bezoeken van prospects, het uitbrengen van offertes en zorgen voor een gedegen opvolging hiervan. Samen met het team zorg je er vervolgens voor dat er een kwalitatieve en waardevolle klantrelatie wordt op- en uitgebouwd. 
 

Functie eisen

We zijn op zoek naar een gedreven en ambitieus persoon die mee wil bouwen aan de groei van Zorg-gericht. Je haalt je drive uit het binnenhalen van nieuwe relaties en het uitbouwen van activiteiten bij onze huidige relaties. Je staat achter een kwalitatieve dienstverlening en denkt continu mee hoe onze dienstverlening verbeterd kan worden, waarbij je doelen en resultaten niet uit het oog verliest. Je hebt ervaring om op managementniveau gesprekspartner te zijn en weet belangen en behoeftes binnen organisaties goed in te schatten en hierop te acteren.

Om samen met ons een succes van deze functie te maken beschik je over de nodige kennis en ervaring (minimaal 5 jaar) op het gebied van sales en accountmanagement. Bij voorkeur in de ouderen-, thuis- en of gehandicaptenzorg. Je weet dat pro activiteit niet van je gevraagd hoeft te worden maar dit zit in je. Je drive ligt in het boeken van resultaten en je weet dat je dit niet alleen doet maar samen met het team.

Voor deze functie ben je 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar. Wij bieden een marktconform salaris dat wij baseren op jouw kennis en ervaring. 
 

Arbeidsvoorwaarden 

Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De arbeidsvoorwaarden zullen nader besproken worden en zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Locatie
Waalwijk


Ben je geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende functie? Solliciteer dan eenvoudig via onderstaande sollicitatiebutton.
 
 
Carolien Vrinte Contactpersoon

Carolien Vrinte
info@zorg-gericht.nl
088-555 0900

Aanmelden zorgverlener

Neem contact op