Werken bij Zorg-gericht

Werken bij Zorg-gericht


Wij zijn Zorg-gericht, een gedreven specialist op het gebied van flexibele medewerkers binnen de zorg. 

We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. Of het nu gaat om gaten in dienstroosters, opvangen van verlof of ziekte van eigen medewerkers of personele tekorten. We werken al jarenlang mee aan het succes van onze klanten en zorgprofessionals.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Wij zijn al actief sinds 2008 en zijn in deze jaren van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de zorg als het gaat om de bemiddeling van gekwalificeerde zorgprofessionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Zorg-gericht maakt onderdeel uit van de Bakker & Bosch Group. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. We recruiten, adviseren en coachen binnen een diversiteit aan sectoren.
 

Wil jij graag deel uitmaken van Zorg-gericht?

Lijkt het jouw leuk om deel uit te maken van het gezellige team van Zorg-gericht? We hebben op dit moment geen interne vacatures, maar we hebben altijd plek voor een enthousiaste stagiair. Meer informatie over stagelopen bij Zorg-gericht vind je via onderstaande link.

 

Stage lopen bij Zorg-gericht

Wij hebben vrijwel altijd ruimte voor stagiaires en bieden je hierbij de mogelijkheid eigen opdrachten te maken. In het geval van een onderzoek kunnen we samen bekijken welke vraagstukken voor ons beide interessant kunnen zijn zoals; een marktonderzoek, een business plan, het meewerken aan onze website, het commercieel beleid, of HR-vraagstukken. Daarnaast werk je mee in de dagelijkse werkzaamheden indien mogelijk. 
Meer informatie


  

Aanmelden zorgverlener

Neem contact op