Werken bij Zorg-gericht

Werken bij Zorg-gericht


Wij zijn Zorg-gericht, een gedreven specialist op het gebied van flexibele medewerkers binnen de zorg. 

We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. Of het nu gaat om gaten in dienstroosters, opvangen van verlof of ziekte van eigen medewerkers of personele tekorten. We werken al jarenlang mee aan het succes van onze klanten en zorgprofessionals.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Wij zijn al actief sinds 2008 en zijn in deze jaren van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de zorg als het gaat om de bemiddeling van gekwalificeerde zorgprofessionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Zorg-gericht maakt onderdeel uit van de Bakker & Bosch Group. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. We recruiten, adviseren en coachen binnen een diversiteit aan sectoren.
 

Wil jij graag deel uitmaken van Zorg-gericht?

Lijkt het jouw leuk om deel uit te maken van het gezellige team van Zorg-gericht? Bekijk dan onderstaande vacatures eens! 
 

Team manager zorg bij Zorg-gericht

Het organiseren, enthousiasmeren en stimuleren van teamleden zijn een essentieel onderdeel van de teamleider die wij zoeken. Het zit in jouw DNA om de kar te trekken, te coachen en de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden. Je neemt verantwoordelijkheid en weet dat een groeiende organisatie een dynamiek met zich meebrengt, waardoor er continue veranderingen plaatsvinden om zaken nog beter, professioneler en leuker te organiseren. Je wordt de spil tussen het team en het Management Team waarvan ook jij de back-up en coaching kunt verwachten die je zoekt. Dit zodat we samen weer een nieuwe stap kunnen zetten! 
Meer informatie  
 

Accountmanager zorg bij Zorg-gericht

We zijn op zoek naar een gedreven, ambitieus persoon die mee wil bouwen aan de groei van Zorg-gericht. Je haalt je drive uit het binnenhalen van nieuwe relaties en het uitbouwen van activiteiten bij onze huidige relaties. Je staat achter een kwalitatieve dienstverlening en denkt continue mee hoe onze dienstverlening verbeterd kan worden waarbij je doelen en resultaten niet uit het oog verliest. Je hebt ervaring om op managementniveau gesprekspartner te zijn en weet belangen en behoeftes binnen organisaties goed in te schatten en hierop te acteren. 
Meer informatie  
 

Planner bij Zorg-gericht

Zie jij het als een uitdaging om onze zorgverleners te voorzien van de leukste opdrachten en ontzorg jij onze klanten door hun planningen te dichten? Binnen deze functie neem je een bemiddelende, coördinerende en commerciële rol in waarbij je verantwoordelijk bent voor een breed takenpakket. 
Meer informatie  
 

Stage lopen bij Zorg-gericht

Wij hebben vrijwel altijd ruimte voor stagiaires en bieden je hierbij de mogelijkheid eigen opdrachten te maken. In het geval van een onderzoek kunnen we samen bekijken welke vraagstukken voor ons beide interessant kunnen zijn zoals; een marktonderzoek, een business plan, het meewerken aan onze website, het commercieel beleid, of HR-vraagstukken. Daarnaast werk je mee in de dagelijkse werkzaamheden indien mogelijk. 
Meer informatie


  

Collega Tessie aan het woord"Het leukste aan mijn baan als Planner/Recruiter bij Zorg-gericht vind ik de afwisseling in de werkzaamheden, het contact met klanten/zorgverleners en het voeren van intakegesprekken met nieuwe zorgverleners.
Daarnaast is de sfeer onderling erg goed en ben ik blij met mijn collega's; een gezellig team waar soms gelukkig ook tijd wordt gemaakt voor een grapje!"

Aanmelden zorgverlener