Werken bij Zorg-gericht


Wegens onze succesvolle groei zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken. Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons gezellige team bij Zorg-gericht? Dat kan! We kijken graag samen met jou wat je sterke punten zijn en waar jij je graag op wil focussen. Wij bieden veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je niet meteen de juiste ervaring? Wij hebben de kennis en delen deze graag met jou. Zit er een leuke vacature voor je tussen? Laat van je horen. 
 

Vacature
  

             
 

Als Administratief Support medewerker ga jij je binnen no-time onmisbaar maken binnen Zorg-gericht. Aan jou de taak om de volledige administratieve portefeuille te verzorgen. Overall bewaak jij samen met de planners/consultants het totaalproces van het (in)plannen van goede zorgprofessionals. Daarnaast ben jij het gezicht voor collega’s en zorginstellingen als het gaat om uiteenlopende administratieve vraagstukken en fungeer jij als ware ambassadeur 
Als Corporate Recruiter ga je aan de slag met alle interne vacatures van Zorg-gericht. Daarnaast zorg je ervoor dat nieuwe collega's een goede onboarding hebben en dat zij zich snel op hun gemak voelen binnen onze organisatie.


 
Als Planner ben je een belangrijke schakel tussen de zorgorganisatie en de zorgverlener. Je hebt een bemiddelende, ondersteunende en coördinerende rol, waarbij je verantwoordelijk wordt voor een breed takenpakket. Jouw focus ligt op het selecteren van flexibele kandidaten en jij plant deze medewerkers in op passende opdrachten bij zorgorganisaties.

 
 
 

    

 
       
 
 


 
 


Persoonlijke groei
Elke ontwikkeling heeft een verhaal
 
Binnen Zorg-gericht vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk, zowel onderling als met onze opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast werken wij aan onze ambities, persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie. Wij geloven dat als je iets echt wilt en gemotiveerd bent je alles kunt bereiken wat je maar wilt. De benodigde kennis brengen wij je wel bij. Dus ben jij een enthousiaste doener, die graag een uitdaging aangaat en het vooral belangrijk vindt om er te zijn voor collega's klanten en kandidaten? Dan pas jij goed in ons team!

 
                         


 
                            
        

Bedrijfscultuur
 
Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatie-lijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: Persoonlijk, High Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch.
 
Werken bij Zorg-gericht betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen Zorg-gericht verder uit te bouwen. Wij werken hard. Maar we vieren onze successen nog harder!


  
Ons DNAWij geloven dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We
geloven ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste uniek mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én mens laten groeien."
 
Verhalen van onze medewerkers


 
"Wat Zorg-gericht zo bijzonder maakt? Ze vinden persoonlijkheid en competenties van de medewerker het belangrijkste. Iedereen draagt het Zorg-gericht DNA en daarom is de werkfeer altijd top. Iedereen is toegankelijk, persoonlijk en enorm betrokken. Tot slot wordt jouw input gewaardeerd en staan ze open voor nieuwe ideeën. Dat werkt motiverend." 
 

"Binnen Zorg-gericht hangt een hele fijne, open en informele cultuur. Iedereen is oprecht geinteresseerd in elkaar en we werken op een prettige manier met elkaar samen. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen en wij proberen deze samen als team te behalen. Daarbij is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Daar spreekt waardering uit."

 
"Vrijheid, afwisseling en fantastische mensen. Dat is wat werken bij Zorg-gericht zo leuk maakt. Hier is alle ruimte voor eigen inbreng en krijg je genoeg toegereikt om projecten tot een succes te maken. We vlammen samen de week door en sluiten het vanzelfsprekend goed af met de VrijMiBo in thema."
 

 
Lisanne van Ewijk
Recruiter/planner
Inge Kuijsten
Financiële administratie
Anne Voets
Communicatieadviseur
 

 

Zorg-gericht facts

Collega Margot


"Afwisseling in werkzaamheden, veel persoonlijk contact, ruimte voor ontwikkeling en een uitgebreid klantenportfolio. Dat is wat werken bij Zorg-gericht zo leuk maakt. Iedere dag is weer anders. Doordat ik veel in contact sta met zorgverleners en opdrachtgevers en veel interessante projecten op kan pakken, vliegen de dagen voorbij. En elk succes wordt goed gevierd. Mét een borrel tijdens de VrijMiBo in thema!'' 

Volg ons via Social Media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram