Visie & Kernwaarden


Zoals onze naam al doet vermoeden is onze dienstverlening gericht op zorg. Wij staan voor persoonlijke zorg en dienstverlening, waarbij de klant en cliënt centraal staan. We bieden zorg zoals de klant of de cliënt deze wil ontvangen. Dat kan binnen de eigen en vertrouwde (woon)omgeving en volgens de eigen wensen en voorkeuren. Een zorgverlening waarbij de cliënt eigen invulling aan het leven kan geven en zelfstandigheid, sociale contacten en flexibiliteit behouden blijven.

We passen ons aan maatschappelijke ontwikkelingen aan en blijven innoveren om onze dienstverlening continu te verbeteren om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden.
 

Kernwaarden 

Wij zijn van mening dat mensen beter functioneren zodra er sprake is van de juiste balans. Niet alleen met zichzelf, maar ook met hun directe sociale omgeving. Welzijn, gezondheid, ontwikkeling en het leveren van een (sociale) bijdrage aan anderen zijn belangrijke ingrediënten voor het creëren van een juiste balans. 

Wat mag u van ons verwachten:

Kwalitatieve zorg
Als u via ons zorg ontvangt, wordt u ondersteund door professionele, kundige en betrouwbare zorgverleners. Gediplomeerde zorgverleners die beschikken over de juiste kennis en ervaring, aansluitend bij uw zorgbehoefte.

Persoonlijke zorg
Voor de uitvoering van onze zorg zetten wij afhankelijk van de zorgvraag één vaste zorgverlener of zorgteam bij u in. Vertrouwde gezichten die bij u terugkomen en niet iedere week een ander.

Korte communicatielijnen
Wij werken met directe lijnen zonder tussenkomst van allerlei schakels. Kortom als u contact met ons opneemt, wordt u direct te woord gestaan door een medewerker van Zorg-gericht die u verder kan helpen met uw vraag.

Betaalbare zorg en transparante tarieven
Wij hanteren betaalbare en transparante tarieven zonder af te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Die staat namelijk te allen tijde hoog in het vaandel.
 

Meer over ons te weten komen?

Benieuwd met wie we dat doen binnen ons team? Je vindt ons hele team hier.
 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?

 

Neem contact op

Neem contact op