Vacature: Team manager Zorg bij Zorg-gericht in Waalwijk

Het organiseren, enthousiasmeren en stimuleren van teamleden zijn een essentieel onderdeel van de teamleider die wij zoeken. Het zit in jouw DNA om de kar te trekken, te coachen en de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden. Je neemt verantwoordelijkheid en weet dat een groeiende organisatie een dynamiek met zich meebrengt, waardoor er continue veranderingen plaatsvinden om zaken nog beter, professioneler en leuker te organiseren. Je wordt de spil tussen het team en het Management Team waarvan ook jij de back-up en coaching kunt verwachten die je zoekt. Dit zodat we samen weer een nieuwe stap kunnen zetten! De volgende werkzaamheden zullen onder jouw verantwoordelijkheid vallen:

 • coachend je teamleden naar een hoger level tillen;
 • regisseren en bewaken van doelstellingen;
 • je bent in staat werkprocessente analyseren en te verbeteren;
 • je stelt de klant altijd centraal;
 • je zorgt voor de juiste bezetting van je afdeling;
 • vertalen van marktontwikkelingen naar toepasbare mogelijkheden voor Zorg-gericht;
 • meedenken in commerciële acties ten behoeve van de sales;
 • rapporteren aan het Management team.

Waaraan dien je te voldoen?
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent proactief en ondernemend ingesteld;
 • Je bent van nature een coachende leider;
 • Als persoon ben je flexibel, een zelfstarter, proactief, betrouwbaar, ga je graag een uitdaging aan en ben je resultaat- en klantgericht ingesteld;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende rol;
 • Ervaring binnen de ouderen- en of gehandicaptenzorg is een pré;
 • Ervaring binnen een functie als recruiter of intercedent is een pré;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je kunt goed functioneren binnen een dynamische, veranderende omgeving en kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden;
 • Bij voorkeur woonachtig in Waalwijk of directe omgeving;
 • Je bent 36 - 40 uur beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De arbeidsvoorwaarden zullen nader besproken worden en zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Je ontvangt reiskostenvergoeding, bouwt pensioen op bij Brand New Day en hebt recht op 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast hebben wij een winstdelingsregeling waar iedereen aan deelneemt. Je opleiden en bijscholen in je functie vinden wij niet meer dan normaal.

Hou je van een competitief potje basketballen, tafelvoetbal of ben je een echte supporter en vindt je het ook leuk om maandelijks met elkaar een drankje te drinken? Dan hebben we een match! Waar kom je te werken?
Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Sinds 2008 zijn wij actief en we zijn in deze jaren van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de zorg als het gaat om de bemiddeling van flexibele, gekwalificeerde zorgprofessionals binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg en thuiszorg. En daar zijn we super trots op!

Waar zijn wij goed in en waarom?
We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele zorgprofessionals. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. We doen dit om onze zzp’ers en klanten te ontzorgen en de beste bemiddelaar voor zorgpersoneel te zijn. Of het nu gaat om gaten in dienstroosters, het opvangen van verlof of ziekte van medewerkers of personele tekorten, we werken al jarenlang mee aan het succes van onze opdrachtgevers en zorgprofessionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Zorg-gericht is onderdeel van de Bakker & Bosch Group, samen met Bakker & Bosch HR Diensten en Vastgoed-Talent. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: Persoonlijk, High Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch. 

Team Bakker & Bosch Group

Word jij, net als wij, enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een team en organisatie? Reageer dan snel op deze vacature! 

Uren
36 - 40 uur per week.

Locatie
Waalwijk
 
 
 
Marijn van den Bosch Contactpersoon
Marijn van den Bosch

Collega Tessie aan het woord"Het leukste aan mijn baan als Planner/Recruiter bij Zorg-gericht vind ik de afwisseling in de werkzaamheden, het contact met klanten/zorgverleners en het voeren van intakegesprekken met nieuwe zorgverleners.
Daarnaast is de sfeer onderling erg goed en ben ik blij met mijn collega's; een gezellig team waar soms gelukkig ook tijd wordt gemaakt voor een grapje!"