Stage lopen bij Zorg-gericht

Werken bij een erkend leerbedrijf Zorg-gericht

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals. Ons kantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Wij zijn actief sinds 2008 en zijn in deze jaren van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de zorg als het gaat om de bemiddeling van flexibele gekwalificeerde zorgprofessionals binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg. 

We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele zorgprofessionals. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. Of het nu gaat om gaten in de dienstroosters, opvangen van verlof of ziekte van medewerkers of personele tekorten. We werken al jarenlang mee aan het succes van onze opdrachtgevers en zorgprofessionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.


 


Zorg-gericht biedt graag ruimte voor stagiaires:

Wij hebben altijd ruimte voor stagiaires en bieden hierbij de mogelijkheid om een eigen opdracht te maken. In het geval van een onderzoek bekijken we samen welke vraagstukken voor jou en voor ons interessant kunnen zijn, zoals een marktonderzoek, een businessplan, het commercieel beleid of uiteenlopende HR-vraagstukken. Daarnaast werk je mee in de dagelijkse werkzaamheden. 

Volg je een studie in een van de volgende richtingen dan kunnen wij jou mogelijk een stageplek bieden bij ons op kantoor;
 • Bedrijfsadministratie
 • HRM
 • Marketing en/of Communicatie
 • Commercieel / Verkoop / Sales
 • Financieel / Economisch
 • Administratief
Volg je een opleiding richting de zorgsector, dan kunnen wij jou zeer waarschijnlijk ook een mooie stageplek bieden bij een van de zorginstellingen waar wij mee samenwerken. 

Wat verwachten wij van jou:
 • MBO, HBO of WO werk- en denkniveau
 • Je bent proactief
 • Je bent accuraat, houdt van overzicht en werkt nauwkeurig
 • Je beschikt over een echte teamspirit en wilt bijdragen aan een gezamenlijk doel
 • Bij voorkeur woonachtig in Waalwijk of directe omgeving

Wat kunnen wij jou bieden!
Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De stagevergoeding zal in overleg worden afgesproken.

Ben je geïnteresseerd in een leuke en uitdagende stage bij Zorg-gericht? Dan ontvangen we graag jouw CV en begeleidende brief met duidelijke motivatie.
 
 
 
 
Margriet van Rikxoort - Zorg-gericht


Contactpersoon

Margriet van Rikxoort
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900