Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen


Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Zorg-gericht. We zien dit binnen onze organisatie als normaal, en niet als iets bijzonders. Daarom nemen we bij elke bedrijfsbeslissing de gevolgen op de maatschappij, milieu en onze organisatie mee. Zo is onze organisatie onlosmakelijk betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten. Daarmee hopen we ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.


 

Naast het continue proces van arbeidsbemiddeling, waarbij we mens en organisatie met elkaar verbinden, zijn we bezig met thema's zoals vitaliteit & gezondheid, kennisdeling met middelbare scholieren en duurzaamheid. Wij zoeken naar een balans tussen People, Planet en Profit. Kortom, binnen de organisatie nemen we onze verantwoordelijkheid.


 
Dream4Kids
Een stichting waar we mee samenwerken is Dream4Kids. Samen met hen hebben we een aantal droomdagen georganiseerd voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Deze kinderen dragen een trauma met zich mee. Denk hierbij aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. De droomdag is onderdeel van hun professioneel behandelplan.
   
Vrijwilligerswerk
Bij Zorg-gericht hebben we zelfs in onze arbeidsvoorwaarden opgenomen dat je een extra vrije dag krijgt voor vrijwilligerswerk. De medewerkers die hier tot nu toe gebruik van hebben gemaakt zijn hier zeer over te spreken en geven zich voor de volle 100% tijdens deze speciale dagen.

 


Foto's droomdagen
 
     

Kom met ons in contact!
Onze organisatie staat altijd open voor nieuwe projecten of initiatieven. Dus heeft u een bedrijf, stichting of project waar wij u bij kunnen ondersteunen of helpen? Stuur dan gerust een mail naar info@zorg-gericht.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


 

Volg ons via Social Media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Neem contact op

Neem contact op

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van updates binnen de zorgsector, meld je dan aan via onderstaande button.