Klavertje voor

Als Zorg-Gericht zijnde vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heel belangrijk. We zien dit binnen onze organisatie als normaal, en niet als iets bijzonders. Daarom nemen we bij elke bedrijfsbeslissing de gevolgen op de maatschappij, milieu en onze organisatie mee. 

‘Klavertje Voor’ project
Wij hebben vanuit de Bakker & Bosch Group het ‘Klavertje Voor’ project in het leven geroepen. We hebben dit gedaan omdat we vanuit de Bakker & Bosch Group vinden dat ook andere mensen in het zonnetje gezet moeten worden. Het idee achter ‘Klavertje Voor’ is dat alle klanten en partners van onze 3 labels Bakker & Bosch, Zorg-Gericht en Vastgoed-Talent een verhaal kunnen insturen voor iemand die zij graag een hart onder de riem willen steken. Uit al deze verhalen zullen wij er één kiezen, waarvan wij denken dat onze cheque iets moois kan betekenen.
Vanwege de vele en aangrijpende verhalen die wij binnen hebben gekregen, willen we dit mooie gebaar graag voortzetten. Mocht u iemand in uw netwerk hebben die dit geluks-klavertje goed kan gebruiken, dan kunt u uw verhaal insturen naar info@zorg-gericht.nl.
 

Vrijwilligerswerk
Binnen de Bakker & Bosch Group dragen wij graag ons steentje bij aan de maatschappij. Daarom verrichten onze werknemers 2 keer per jaar vrijwilligerswerk onder werktijd. Deze dagen gaan onze werknemers naar een project of stichting om hen te helpen. Heeft u een bedrijf, stichting of project waar wij u bij kunnen ondersteunen of helpen? Stuur dan gerust een mail naar info@zorg-gericht.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.  

Alpe d’Huzes
Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Wij zijn dan ook trotse sponsor van dit mooie evenement!

 

Collega Zoƫ


''Sinds medio 2021 ben ik werkzaam bij Zorg-gericht. Met veel plezier vervul ik de functie van Planner. Samen met het team voorzien wij zorginstellingen van gekwalificeerde en gemotiveerde zorgprofessionals. Ik word er enorm blij van om een steentje bij te dragen aan de tekorten in de zorg. Wij zijn een Brabants bedrijf en dat voel je in alles. Zorg-gericht bestaat uit een jong team van vlotte, frisse typische Bourgondiërs en levensgenieters met oog voor de mens. Ik hoop nog lange tijd voor dit fijne bedrijf te mogen werken, waar commercie en maatschappelijk belang met elkaar verweven zijn.''