Zorg-gericht - Uw bemiddelaar in de zorgWij zijn Zorg-gericht, een gedreven specialist op het gebied van flexibele medewerkers binnen de zorg.

We ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. Of het nu gaat om gaten in de dienstroosters, opvangen van verlof of ziekte van eigen medewerkers of personele tekorten. We werken al jarenlang mee aan het succes van onze klanten en zorgprofessionals.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Wij zijn al actief sinds 2008 en zijn in deze jaren van een kleine speler uitgegroeid tot een gerenommeerde speler binnen de zorg als het gaat om de bemiddeling van gekwalificeerde zorgprofessionals. Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgprofessionals die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Zorg-gericht, Bakker & Bosch en Vastgoed-talent zijn onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. Lees hier alles over onze visie en kernwaarden.


 

 

Zorg-gericht facts

Collega Zoƫ


''Sinds medio 2021 ben ik werkzaam bij Zorg-gericht. Met veel plezier vervul ik de functie van Planner. Samen met het team voorzien wij zorginstellingen van gekwalificeerde en gemotiveerde zorgprofessionals. Ik word er enorm blij van om een steentje bij te dragen aan de tekorten in de zorg. Wij zijn een Brabants bedrijf en dat voel je in alles. Zorg-gericht bestaat uit een jong team van vlotte, frisse typische Bourgondiërs en levensgenieters met oog voor de mens. Ik hoop nog lange tijd voor dit fijne bedrijf te mogen werken, waar commercie en maatschappelijk belang met elkaar verweven zijn.''

Volg ons via Social Media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram