Nieuwsbericht aan alle ZZP'ers en uitzendkrachten van Zorg-gericht

 

 
 
Inmiddels zijn we alweer in december 2018 beland, de tijd gaat snel!

Dit betekent ook dat we samen weer naar de jaarafsluiting toe werken om zo alle administratieve zaken rondom de uren en facturen netjes op orde te hebben. Zo kunnen we samen met een opgeruimde, frisse administratie starten in 2019.

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

BEN JIJ ZZP’ER BIJ ZORG-GERICHT?
Wij vragen je om alle uren tot en met week 52 van dit jaar die nog niet gefactureerd zijn te factureren. Deze facturen kun je tot uiterlijk maandag 7 januari indienen bij Zorg-gericht per mail via info@zorg-gericht.nl. Facturen die betrekking hebben op 2018 die later zijn dan 7 januari worden (mogelijk) niet in behandeling genomen door de instelling i.v.m. het afsluiten van het boekjaar 2018.

BEN JIJ UITZENDKRACHT BIJ ZORG-GERICHT?
De eerste verloning in 2019 vindt plaats op donderdag 3 januari 2019. Dit betekent dat de uren tot en met week 51 uiterlijk op woensdag 26 december ingediend moeten worden en de uren van week 52 uiterlijk 1 januari. De uren moet je gewoon zoals je gewend bent indienen per mail via info@zorg-gericht.nl.

EN DAN NOG TER AFSLUITING…
Wij zijn tijdens de feestdagen op 25, 26, 31 december en 1 januari gesloten.

Wij hopen jullie bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Wij wensen iedereen een prettige jaarafsluiting en hopen dat we in 2019 weer een fijn jaar met een goede samenwerking mogen waarmaken met elkaar! 

 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht