Wat is een woonbegeleider (gehandicaptenzorg)

Soms kunnen mensen (tijdelijk) niet zelfstandig wonen en verblijven ze in een instelling of gezinsvervangend tehuis. Dit komt bijvoorbeeld door ouderdom, een lichamelijke of verstandelijke beperking of psychische problemen. Als woonbegeleider help je deze mensen bij hun dagelijkse bezigheden, waarbij je voornaamste taak is ervoor te zorgen dat de bewoners weer zelfstandig kunnen wonen. Als dat niet haalbaar is, probeer je de bewoners zoveel als mogelijk een huiselijke situatie te geven. Je kunt ook als ambulant begeleider werken. Je begeleidt je cliënten dan in hun eigen huis.

De kans is groot dat je als woonbegeleider samen zal werken met mantelzorgers. Mantelzorgers zijn de naasten van de zorgvrager. Mantelzorgers zijn vaak de ouders, partner, kinderen en/of kennissen van de zorgvrager.
 

Op zoek naar werk als woonbegeleider (gehandicaptenzorg)

Wij zijn voor verschillende locaties in Nederland per direct op zoek naar een Woonbegeleider, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige voor 8-40 uur per week (aantal uren in overleg te bepalen). Onze opdrachtgever is een zorgorganisatie gespecialiseerd in de gehandicaptenzorg voor jong en oud. Als zorgverlener mag je hier aan de slag in verschillende divisies binnen deze organisatie. Je zal werkzaam zijn als begeleider maar tevens ook de verzorging op bepaalde afdelingen op je nemen. 
 

Functie eisen woonbegeleider (gehandicaptenzorg)

- Je bent in het bezit van een diploma SPW 3/4, MMZ3/4, Verleegkundige of Verzorgende (AG of IG); 
- Ervaring met actieve en passieve liften; 
- Ervaring met ADL/Verzorging
- Woonachtig in omgeving Breda/Tilburg/Roosendaal/Oosterhout;
- Je bent in het bezit van een recente VOG of bereid deze aan te vragen. 

ZZP'ers dienen hiernaast ook de volgende documenten te overhandigen: 
- Inschrijving van de KvK; 
- Inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- Polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
 

Wat verwachten wij van een woonbegeleider (gehandicaptenzorg)

- Kennis en/of ervaring met een Somatiek en/of PG-afdeling;
- Bereid zijn tot het draaien van verschillende diensten;
- 100% inzet bij de zorginstelling voor zowel collega's als clienten.
 

Wat verwacht een zorginstelling van een woonbegeleider (gehandicaptenzorg)?

- Enthousiasme en motivatie om van start te gaan;
- Flexibiliteit m.b.t. de invulling van diensten;
- Een fijne, nieuwe collega als toevoeging aan het team;
- Klantvriendelijkheid en hart voor de mensen.
 

Als zzper/zelfstandig ondernemer werken als woonbegeleider (gehandicaptenzorg)

Werk jij liever flexibel, als ZZP'er of uitzendkracht als woonbegeleider (gehandicaptenzorg)? Dan kunnen we je bij dezelfde opdrachtgever ook plaatsen voor een tijdelijke opdracht. De duur, uren, tijden en dagen zullen in overleg met jou worden vastgesteld.

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig:
- inschrijving van de KvK;
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing)
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
- een referentie.

Klik hier voor meer informatie over werken als zzp woonbegeleider (gehandicaptenzorg). 
 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden van een woonbegeleider (gehandicaptenzorg)?

Het uurloon van een verzorgende (IG) zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO. Als ZZP woonbegeleider (gehandicaptenzorg) heb je uiteraard zeggenschap over je eigen uurtarief en voorwaarden, dit zal in onderling overleg worden vastgesteld.

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant en wil jij werken als verzorgende (IG)? Solliciteer direct!

Werkgever
Bent u op zoek naar een woonbegeleider (gehandicaptenzorg) voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!

Is deze functie toch niet helemaal hetgeen waar jij naar op zoek bent? Dan hebben wij vast nog wel andere passende mogelijkheden voor je. Bekijk onze openstaande vacatures in de zorg.

Zorg-gericht is op dit moment weer aan het uitkijken naar nieuwe zorgverleners. Wegens toenemende groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken. Onze opdrachtgevers bevinden zich op dit moment voornamelijk in Noord-Brabant, Noord-Limburg, Gelderland en Zuid-Holland maar we verwachten op korte termijn ook in andere provincies werkzaam te zijn. We hebben een aanbod van intramurale en extramurale diensten op verschillende afdelingen (PG, somatiek, revalidatie, crisis, gehandicaptenzorg etc.) bestaande uit dag-, avond- en nachtzorg. In overleg met ons kun je aangeven wat jouw voorkeuren zijn en welke diensten je het liefste oppakt.

 
 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht

 

Ramone Sengkerij Contactpersoon
Ramone Sengkerij