Wat is een verzorgende (IG) zorgverlener

Verzorgende IG staat voor verzorgende individuele gezondheidszorg (VIG)

Een verzorgende (IG) zorgverlener is actief op het gebied van zorg, wonen, huishouden en welzijn. Als verzorgende (IG) kun je bij verschillende soorten organisaties werken zoals in een ziekenhuis, verzorgingstehuis, een instelling voor psychiatrie/verslavingszorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg, kraamzorg etc.

De kans is groot dat je als verzorgende (IG) samen zal werken met mantelzorgers. Mantelzorgers zijn de naasten van de zorgvrager. Mantelzorgers zijn vaak de ouders, partner, kinderen en/of kennissen van de zorgvrager.
 

Op zoek naar werk als verzorgende (IG)

Wij zijn per direct op zoek naar een Verzorgende IG'er die voor 20 tot 28 uur per week in de periode juni tot en met oktober beschikbaar is om invulling te kunnen geven aan deze opdracht binnen het verzorgings- & verpleeghuis in regio Vught. Het verzorgingshuis bestaat uit twee etages (een PG en een somatische afdeling), waarop per etage circa 25 clienten wonen. De verpleegafdeling is ingedeeld in 4 groepen van circa 8 personen. De nadruk ligt op het verzorgen en ondersteunen van de clienten.
 

Functieomschrijving verzorgende (IG)

Zorg-gericht is per direct op zoek naar een Verzorgende IG'er die voor 20 tot 28 uur per week in de periode juni tot en met oktober beschikbaar is om invulling te kunnen geven aan deze opdracht binnen het verzorgings- & verpleeghuis in regio Vught. Het verzorgingshuis bestaat uit twee etages (een PG en een somatische afdeling), waarop per etage circa 25 clienten wonen. De verpleegafdeling is ingedeeld in 4 groepen van circa 8 personen. De nadruk ligt op het verzorgen en ondersteunen van de clienten.
 

Functie eisen verzorgende (IG)

Als verzorgende (IG) heb/ben je:
- In het bezit van een diploma Verzorgende IG;
- Ervaring in het werken met mensen in een verzorgings- & verpleeghuis;
- Betrouwbaar, leergierig, zelfstandig en flexibel;
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Woonachtig in de omgeving: Vught;

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag nodig van het jaar 2017. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen.
 

Wat verwachten wij van een verzorgende (IG)

- Kennis en/of ervaring met een Somatiek en/of PG-afdeling;
- Bereid zijn tot het draaien van verschillende diensten;
- 100% inzet bij de zorginstelling voor zowel collega's als clienten.
 

Wat verwacht een zorginstelling van een verzorgende (IG)?

- Enthousiasme en motivatie om van start te gaan;
- Flexibiliteit m.b.t. de invulling van diensten;
- Een fijne, nieuwe collega als toevoeging aan het team;
- Klantvriendelijkheid en hart voor de mensen.
 

Als zzper/zelfstandig ondernemer werken als verzorgende (IG)

Werk jij liever flexibel, als ZZP'er of uitzendkracht als verzorgende (IG)? Dan kunnen we je bij dezelfde opdrachtgever ook plaatsen voor een tijdelijke opdracht. De duur, uren, tijden en dagen zullen in overleg met jou worden vastgesteld.

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig:
- inschrijving van de KvK;
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing)
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
- een referentie.

Klik hier voor meer informatie over werken als zzp verzorgende (IG) zorgprofessional. 
 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden van een verzorgende (IG)?

Het uurloon/salaris van een verzorgende (IG) zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO. Als ZZP Verzorgende(IG) zorgverlener heb je uiteraard zeggenschap over je eigen uurtarief en voorwaarden, dit zal in onderling overleg worden vastgesteld.

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant en wil jij werken als verzorgende (IG)? Solliciteer direct!

Werkgever
Bent u op zoek naar een verzorgende (IG) voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!

Is deze functie toch niet helemaal hetgeen waar jij naar op zoek bent? Dan hebben wij vast nog wel andere passende mogelijkheden voor je. Bekijk onze openstaande vacatures in de zorg.

Zorg-gericht is op dit moment weer aan het uitkijken naar nieuwe zorgverleners. Wegens toenemende groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken. Onze opdrachtgevers bevinden zich op dit moment voornamelijk in Noord-Brabant, Noord-Limburg, Gelderland en Zuid-Holland maar we verwachten op korte termijn ook in andere provincies werkzaam te zijn. We hebben een aanbod van intramurale en extramurale diensten op verschillende afdelingen (PG, somatiek, revalidatie, crisis, gehandicaptenzorg etc.) bestaande uit dag-, avond- en nachtzorg. In overleg met ons kun je aangeven wat jouw voorkeuren zijn en welke diensten je het liefste oppakt.

 
 

Aanmelden zorgverlener

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een opdracht die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Nieuwsgierig naar nieuwe opdrachten?

 

Ramone Sengkerij Contactpersoon
Ramone Sengkerij