Functieomschrijving: Verpleegkundige | CAO | Salaris | ZZP tarief

Een verpleegkundige is een persoon die opgeleid is in het uitvoeren van verpleegkundige taken. Hij of zij houdt zich bezig met het geven van verpleegkundige zorg. Onder verpleegkundige zorg valt basiszorg, zoals de persoonlijke verzorging als wassen, aankleden en verschonen, maar ook wondverzorging, observatie en rapportage en gespecialiseerde zorg. Voorbeelden van verpleegtechnische handelingen zijn onder andere het inbrengen van een sonde of een katheter. Ook het begeleiden van patiënten is een taak van de verpleegkundige. Verpleegkundigen werken dikwijls samen met verzorgende(IG) zorgverleners. Basisverzorging, wondzorg, het geven van injecties en medicatie uitreiken of toedienen zijn taken die ook door een daartoe bevoegde verzorgende kunnen worden uitgevoerd. Tal van andere taken mogen uitsluitend uitgevoerd worden door een verpleegkundige.
 

Functieomschrijving verpleegkundige

Wij hebben heel veel mooie opdrachten en banen open staan in voor verpleegkundige! Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken.

Momenteel hebben we openstaande opdrachten bij verzorgings- en verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, kleinschalige woonlocaties, thuiszorgorganisaties, revalidatiecentra en hospices.

Bij Zorg-gericht sta jij als zorgverlener centraal. Na een kennismakingsgesprek komen jouw mogelijkheden en wensen naar boven en op basis daarvan gaan wij voor jou aan het werk! Je bepaalt zelf of je een flexibele baan wilt, als ZZP’er bemiddelt wilt worden of in vast dienstverband wilt treden. Daarnaast bepaal je ook op welke dagen en dagdelen je wilt werken, of je liever een langdurige opdracht hebt of juist het liefste losse diensten aanneemt en welke locaties en afdelingen de beste match voor jou zijn.
 

Functie eisen verpleegkundige

Wij zoeken een zorgverlener die: 
- in het bezit is van het diploma Verpleegkundige (MBO/HBO); 
- betrouwbaar, zelfstandig en flexibel is; 
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft; 

Indien je ons team komt versterken hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag van 2018 nodig. Deze kunnen we eventueel ook voor jou aanvragen. 
 

Wat verwachten wij van een verpleegkundige

- Bereid zijn tot het draaien van verschillende diensten;
- 100% inzet bij de zorginstelling voor zowel collega's als clienten.
 

Wat verwacht een zorginstelling van een verpleegkundige

- Enthousiasme en motivatie om van start te gaan;
- Flexibiliteit m.b.t. de invulling van diensten;
- Een fijne, nieuwe collega als toevoeging aan het team;
- Klantvriendelijkheid en hart voor de mensen.
 

Als zzp-er/zelfstandig ondernemer werken als verpleegkundige

Werk jij liever flexibel, als ZZP'er of uitzendkracht als verzorgende (IG)? Dan kunnen we je bij dezelfde opdrachtgever ook plaatsen voor een tijdelijke opdracht. De duur, uren, tijden en dagen zullen in overleg met jou worden vastgesteld.

Ben je zelfstandig ondernemer en pas je in het bovenstaande plaatje? Dan hebben we ook nog de volgende documenten van je nodig: 
- inschrijving van de KvK; 
- inschrijving in het BIG register (indien van toepassing); 
- polisblad 2018 beroepsaansprakelijkheidsverzekering; 
- een referentie.

Klik hier voor meer informatie over werken als zzp verpleegkundige. 
 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden van een verpleegkundige

Het uurloon van een verpleegkundige zal worden vastgesteld op basis van de bijbehorende CAO.  Als ZZP verpleegkundige heb je uiteraard zeggenschap over je eigen uurtarief en voorwaarden, dit zal in onderling overleg worden vastgesteld.

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant en wil jij werken als verpleegkundige? Solliciteer direct!

Werkgever
Bent u op zoek naar een verpleegkundige voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!

Is deze functie toch niet helemaal hetgeen waar jij naar op zoek bent? Dan hebben wij vast nog wel andere passende mogelijkheden voor je. Bekijk onze openstaande vacatures in de zorg.

Zorg-gericht is op dit moment weer aan het uitkijken naar nieuwe zorgverleners. Wegens toenemende groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele en bovenal betrouwbare zorgverleners die ons team willen versterken. Onze opdrachtgevers bevinden zich op dit moment voornamelijk in Noord-Brabant, Noord-Limburg, Gelderland en Zuid-Holland maar we verwachten op korte termijn ook in andere provincies werkzaam te zijn. We hebben een aanbod van intramurale en extramurale diensten op verschillende afdelingen (PG, somatiek, revalidatie, crisis, gehandicaptenzorg etc.) bestaande uit dag-, avond- en nachtzorg. In overleg met ons kun je aangeven wat jouw voorkeuren zijn en welke diensten je het liefste oppakt.

 
 
Ramone Sengkerij Contactpersoon
Ramone Sengkerij

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht